Recommended Posts

A evo i mog ljubimca. Calypso red metalik, blizanac u horoskopu (06/1990). Ja sam drugi vlasnik i kod mene je od 2000 godine. Za razliku od bezprekorne prošlosti oprema je ništa spektakularno. Kocka se vozi doslovno pola kalendarske godine jer s prvim kapima kiše, ili ne daj bože snega, sledi hibernacija do proleća. Evo toliko za uvod, a ako vas zanimaju detalji rado ću odgovoriti. Dakako sve pohvale ali i kritike su dobrodošle.

OPAK1.jpg

srp.jpg

24-1.jpg

39.jpg

296.jpg

255.jpg

1-24.jpg

270.jpg

3-7.jpg

8.jpg

9-4.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

I na kraju ali ne i najmanje važno. Iako je fotka ispod nešto starija ista nije i prestara jer s današnjim danom na satu je 91200 km.

90000.jpg

Link to post
Share on other sites
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt kako tebi radi na 700 obrtaja -.- meni ne moze ispod 900-1000 obrtaja :( pocne da trokira,msm cudno radi

edit: inace autic je vrh,sve pohvale

Link to post
Share on other sites

Gde da neradi kad je zdrav kao dren .

Po meni najlepsa boja za e30 . Koliko se vidi na slikama auto je u odlicnom stanju i nastavi da ga cuvas tako jer zasluzuje kad se do sad toliko vodilo racuna o njemu . Sve pohvale , kulturne felne i svidjaju mi se beli

zmigavci (bocni). :thumbsup:

Link to post
Share on other sites

Ne zna se sta je bolje,felne,enterijer,boja ili kilometraza :)

Biće još bolja kad stignu neke Alpina "sitnice" koje sam kupio i koje me čekaju u München-u. Hvala svima koji su do sada komentarisali, a hvala unapred i onima koji su zakasnili na početak koncerta. Stig'o zdravko colic, a? Dobra, dobra.

Link to post
Share on other sites