Recommended Posts

Pozdrav svima, evo da predstavim svoju masinu, uvezena iz svedske. Naime zanima me sta sve treba da se poiskljicuje, da radi super kod nas, koji chip da uradim ako treba, potrosnja je ok i ide lepo. Posto citam po forumu da mnogi cipuju i da gase egr i sta znam sta sve ne, zanima me koja je prednost toga? A evo par slika dok ne dodje lepo vreme pa cu ga jos slikati. :-D

20160227_122910.jpg

2016_01_02_17_30_10.jpg

Link to post
Share on other sites

Ne znam zašto da isključuješ egr,dpf ako su ti u redu.Čip ako staviš naravno dobijaš više konja,nešto manju potrošnju,bolje ubrzanje.Ali da sam ja na tvom mestu,jedino bi preoverio ako skidaš usisnu granu kakve su klapne,pa da ih skineš i staviš čepove.Sve ako ti je u redu ne diraj.

Link to post
Share on other sites

Za sada, da kucnem u drvo, radi extra, mada ovo je prvi bolji ozbiljniji auto pa ne znam ni da procenim dal je sve kako treba, posle mog starog koji se raspadao ovaj je avion.. :) Ne znam dal imam nekog majstora dobrog u blizini kad mi stignu tablice nas da odvezem na pregled toh klapni? Inace ne diram nista ostalo, sto se mene tice.. :) Hvala na odgovoru..

Link to post
Share on other sites

Ubacio si direktne linkove na thumbnails, a ne na slike regularne velicine :)

Moze da se napravi kombinacija da thumbnail bude prikazan, a da klikom na isti bude prikazana slika pune velicine.

BTW, u iscekivanju slika zaboravih da cestitam na novom prevozu! :thumbsup:

Link to post
Share on other sites