gallardo

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gallardo

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Da, tvoj auto iz profila ima GM menjac ili ZF5HP19 sa odvojenim filterom, pa je i cena servisa nesto pristupacnija.
  2. Na BMW automatskim menjacima su lepljene nalepnice da nije potrebno menjati ulje, tj. da je punjenje za ceo vek vozila. To je naravno marketinski trik, jer je menjac, bilo ZF, bilo GM koji je montiran na dosta BMW modela hidraulicni automatski menjac koji poseduje mnostvo precizno izradjenih elemenata koje treba da funkcionisu sa tacno odredjenim zazorima. Kada se ulje vremenom zasiti necistocama (delovi frikcionih obloga, metalne cestice razlicitih velicina koje su normalan produkt rada menjaca, trenja elemenata) i promena temperatura odradi svoje ulje gubi svojstva, i sto je vrlo lose po isp
  3. Ima u mom komsiluku u NS jedan Silver Spirit.
  4. Jbg, neko voli da se razlikuje od drugih. Jednostavno volim plavo osvetlenje, extra izgleda. To je SAMO moje misljenje. Nisam nikom drugom rekao da treba da menja.
  5. Planiram ovo da kupim jedan dan, pa da odradim unutrasnjost, u plavo, momku je malo pobegla kiselina pa je naceo podlogu intrumenata, ali manje-vise je efektivno. Link
  6. gallardo

    Z serija

    Z1 sa vertikalno spustajucim vratima. Prava egzibicija.
  7. Samo sam hteo da kazem da ne volim kad neko nabudzi neke ludacke felne tipa the fast & the furious, narocito na neki stariji auto, pa onda mu nabaca na blatobrane plastiku da budu siri, stavi neke distance da bude siri trag tockova za 10 cm i onda je to kao lepo. To rade Turci i ta eki pa u Nemackoj, mada ima toga i kod nas...Licno su mi najlepsi M (modifikovani) BMW-i. Dakle prilicno diskretno, a opet dosta efektno.
  8. Sto uvek ima ljudi koji hoce da nabace neke svemirske felne na tako lep auto...A jos kad nabudze sa onim plastikama i glupostima. Od prelepog auta naprave Frankenstajna.