DG BMW

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DG BMW

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/08/1984

Profile Information

  • Ime i prezime
    DANIEL G
  • Lokacija
    France
  • Automobil
    BMW E39
  1. Interesantno je to da je pre auto moglo da se vozi bez ikakvih problema a sad nesto izmisljaju samo da ljudima uzmu pare. Pe.....a posla!
  2. Auto je extra i uzdravlje da te dugo sluzi.
  3. Pogledaj post "trese" jer je to sto si naveo skoro isti slucaj.
  4. Isis server je nesto sasvim drugo to je najbolja stvar za dijagnostiku Bmw, sa kojim sam imao prilike samo jednom da radim. Mislio sam, gore navedenim, na programe pristupacnim svima (za manje pare) i veoma lakim za shvatanje a takodje i za rad.
  5. Za 4 ipo godina koliko se bavim dijagnostikom BMW isprobao sam mnoge vrste programa. Po meni ne postoji bolji program za dijagnostiku od DIS-a, za kodiranje i aktiviranje opcija od NCS Expert, a za brisanje gresaka od PA Soft, a jedan program ne preporucujem nikome a to je CARSOFT.
  6. Sto se tice leptirice desava se da se polomi upadne u motor i sve s...e. Mom rodjaku se upravo to desilo na 150hkm tako da je puko 3500 eura na crnom za popravku.
  7. Samo jos jedan dodatak : Bez obzira da li imate gresku zbog senzitivnog tepiha koji se nalazi ispod navlake suvozacevog sedista airbag suvozaca ce se ipak aktivirati.
  8. DG BMW

    trese

    Za 70000km ja sam 3 puta menjao diskove samo zato sto sam naleteo u tri malo dublje rupe jer mi je odmah posle toga poceo da trese volan pri kocenju. Dovoljno je jedan prednji disk da naj..e i pocece da ti trese volan pri kocenju. Izvinvjavam ti se na prethodnom odgovoru nisam nista cinicki rekao vec vise u sali.
  9. DG BMW

    trese

    Za pretragu kucaj "Bmw e39 shimmy".
  10. DG BMW

    trese

    Na kraju prvog obrazlozenja sam napisao da su diskovi i jesu problem, ali sam izneo jos jedno obrazlozenje jer nije otpisano da problem sa diskovima moze dovesti i do drugog problema ako se ne resi ubrzo. Ako pretrazis po netu oko ovoga svega gore navedenog videces da ima veoma mnogo ljudi, koji poseduju e39, koji su imali ili jos imaju isti problem a poznajem i mnoge ljude sa istim problemom i to ne samo koji imaju e39 vec i e53 e60...
  11. DG BMW

    trese

    Prosto isprobas i videces.
  12. DG BMW

    trese

    Nemoj nista da te cudi ako malo trese jer je to bolest kod svih e39. Prvi problem Postije razni razlozi ali najcesci je ako naletis u neku rupu. Posto je auto malo tezi lako se diskovi iskrive. Takodje mnogi ljudi grese kad menjaju diskove. Prvo nasta treba obratiti paznju jeste da li su gume isbalasirane kako treba i da li je geometrija sva 4 tocka ok, pa tek onda promeniti diskove i paknove naravno i prvih 300 do 500km treba kociti veoma lagano da bi se diskovi i kocnice razradili kako treba. Kod tebe jesu diskovi problem. Drugi problem Volan trese izmedju 105 i 120 km/h a sto se ta