igorE36

Members
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About igorE36

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 08/10/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor Brajic
  • Lokacija
    Banja Luka,Novi Sad
  • Automobil
    E36

Recent Profile Visitors

812 profile views
  1. poydrav,imas li ovde temu za svoj 318?

  2. Auto je ovde tacno godinu dana.i ukupno je presao 260 000km.lepo vuce,mirno radi...jedino taj zvuk.videcemo sta ce biti od toga.
  3. U pregovorima sam za jedan 318i, e46 restyle,sa 143ks. 2002.god je u pitanju E sad,sve je ok,samo na leru mi se cini da radi ako dizel,cuje se kuckanje ali ne ono klasicno od hidropodizaca. malo sam se raspitivao i neki su mi rekli da je to normalan zvuk tog motora zbog valvetronica valjda. da li je neko imao iskustva s tim i da li je to normalno za taj motor?do sad sam imao savrseno ustiman M43 motor pa nisam navikao na takve zvukove.
  4. igorE36

    E46 318D

    svakako bi to bila ta prva varijanta do 2003.god.pokusacu da to bude 320d ali dobar primerak 318-ke necu sigurno zaobici. Hvala na ponudi za testiranje,bilo bi dobro osetiti u voznji ali retko sam u BG,nemam vremena ni posteno se naspavati.
  5. igorE36

    E46 318D

    E da iskoristim ovu temu za pitanje... jurim po sloveniji da kupim E46 dizela,restajling mi je jedno 5 puta lepsi od prvog modela a ponuda je mnogo veca za 318d nego 320d (i povoljnija). Koja je razlika izmedju 318 i 320 osim snage?mislim ima li razlicitih delova ili je elektronika dala te snage?Moze li se chipom nadomestiti ta razlika?
  6. Mogli bi,svi se nesto okupljaju a NS zakazao.MIslim,ne zbog drugih nego da "razmenimo iskustva i misljenja" :preved: ajmo se dogovarati...
  7. jeste cadjavi,ima ovalni zavrsetak auspuha,na gore ide(al ga objasni :preved: )
  8. Nije,bela 3vr. BiH tablice,preko dana parkirana na bulevaru preko puta futoske.tip je bolesno zaljubljen u svoj auto,ni jedan dodatak,samo fabrika. A vidjam i ja jednog crnog u super stanju,mozda mislimo na istog.
  9. naravno da bi voleo Hondu ili Toyotu kad su neuporedivo bolje od Golfa 6 :) A naravno da su jeftini delovi za golfa kad se prave u garazama sirom nase zemlje i ta jeftinoca se zavrsava sa golfom 3,sve dalje je :) Moj drugar ima golfa 2 '84.god,kojeg odrzava iskljucivo sa originalnim delovima(koliko ih je moguce nabaviti i u Nemackoj posto ih uglavnom dobija odozgo) pa kad kaze koliko kosta odrzavanje dvojke ljudima zastaje dah.ali je zato ta dvojka izvanredan primer kako treba da izgleda auto.
  10. Svaki 3.0 se kod nas dugo prodaje :) inace izgleda odlicno.
  11. prolazi po principu-ako nemam za sta drugo,kaznicu te za stakla! ako se nameracio da uzme koji dinar
  12. Imam i blatobran i lajsnu i jos stosta a sve ceka da dodje na red jer mi se ne stavlja jedno po jedno a nemogu zavrsiti pa da bude sve sareno.A prelazim oko 25000-30000 km godisnje pa ce mi plin brzo ustedeti za sve ostalo,na danasnje cene benzina ali bez obzira nije to sve zajedno meni velika investicija samo da izadjem iz zime i krene posao redovno.Nadam se do aprila da je sve gotovo od tih prioritetnih stvari,a ostalo u toku leta... ...i jeste pristojan auto,a tek sto je bio do februara 2009.-te,ali sta ces... :drinks: Nego,jesu tacni oni indikatori za ulje,nakon 3000+km mi ugasio jednu
  13. Od te dobre trulezi ima to ispod rezervoara sto je osteceno pa nije sanirano na vreme i na levoj strani isto ostecenje staro par godina pa ti vidi...mozes se i sam uveriti.