BMW_beginner

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMW_beginner

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/27/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lokacija
    Bor town
  1. NE bi ja dir'o narandzastu ni za zivu glavu...
  2. BMW_beginner

    Kompresor

    G lader iliti G punjac se pogoni remenicom sa same radilice i dok radi motor,radi i on.Koliko znam,tako je i sa kompresorom,tj. supercharger-om.A turbo je bec nesto drugo,posto se pogoni izduvnim gasovima...Inace,motore sa G punjacem ne treba terati preko 5500 rpm,jer se tada propeler u njemu vrti na 11200 rpm,sto izaziva vibracije koje se zavrsavaju "mrvljenjem" svega sto je unutar njega.Za kompresor ne znam kako je... Poz.
  3. Znam clia,ali ne znam tog lika lichno "(znam samo da se vrti po T&S manifestacijama).Ipak,on je neki prirodni fenomen.Garantovano.Kolka li m*da ima kad je iscimao E30 318i da se "crta" sa klitjom od 1.2?Mora da su k'o lubenice B)...!
  4. Ja se najvise vrtim oko 318i,prvenstveno zbog sebe i svoje glave,a zatim i zbog registracije&potroshnje.Plin bi mi stvarno znacio,posto prelazim solidne kilometraze,a za par meseci ce se otvoriti jos potreba,i kilometraza ce se utrostruciti.Meni je prvenstveno bitan servo,a sve ostalo se da nabudziti...Jer svi modeli kocke imaju servo? A ovom prilikom pozivam gospodina pod nick-om KLINIK da da svoje misljenje. Unapred hvala. Pozdrav. BMW_beginner
  5. Axa.Ne da mi keva Corrada da kupim,pa to ti je...Zato planiram da se "smirim" sa BMW E30 B).Xocu njega zbog zadnje vuce.Bile su jos neke varijante u opticaju,ali...BMW je BMW.Nego,Igore,zamolio bih te da pogledash temu o "kockici" koju sam postavio u sekciji "Serija 3",i da mi,ako mozes odgovoris na postavljena pitanja,posto se direktno tichu modela koji ti vozis..Xe,xe,ode Pug u zaborav B)... Pozdrav svima i hvala na dobrodoslici!
  6. E,ovako.Nesto sam se zainteresovao za BMW,pogotovu za E30 seriju,jelte,popularnu "kockicu".Interesuju me neke stvari oko njih.Naime,razmisljam se izmedju modela 318i i 320i.Moj cale je imao neku ponudu za 324 td,medjutim ja xocu benzinca.Interesuje me kako su sa kvarovima,kao se ponasaju u voznji,po koliko prelaze pri prosecnoj voznji,koliko trose,sta (mogu) da imaju od opreme i od kog godista,jer imaju servo i koji,jer pasu neki delovi sa E34 ili E36 serije (lupam bord,podizaci,el. retrovizori...),kako se ponasaju sa plinom (posto planiram da vozim na plin),kakvi su mu potencijali za tuning..
  7. Nemanja.Bor.Vozi sve ostalo sem BMW-a (najverovatnije i zivotna greska),sa kojim je imao kontakt samo preko suvozackog sedista (sa E30 323i,320i,E34 525TDS,525i,E36 318 is,sve je vozio moj ujka,tj. sad jos uvek vozi 525i).Ali,tu sam da to ispravim,pribavim BMW-a,i...Svi zadovoljni :D ! Pozdrav!