Bojan1212

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bojan1212

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 12/12/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bojan
  • Automobil
    BMW E39 523i & Opel Ascona 2.0i
  1. Pazi, ja nisam rekao da li je ili nije fake ;) Stvarno ne znam... Ne znam na koju foru sve moze da se izmontira sve, tako da necu da lupam... Pitanje se odnosilo na prostor oko kamiona i nemogucnost da udari u njega. On ide mozda 120km/h, a to je preko 30m/s i pri toj brzini pretice auto sa desne strane i posle nekoliko sekundi ide iz te trake u levu, pa cak i da je imao prostora i kompjuterski refleks, mislim da nije mogao vise da vrati auto u tom trenutku opet desno...
  2. @Dzoni Da li si siguran da je imao dovoljno mesta pored kamiona pri onoj brzini i naglim promenama pravca? :acute:
  3. Bojan1212

    Polaganje

    Cestitam! A, sto se tice ovog i treba tako, ja bih jos poostrio, a za stavku broj 2 bih odma dozvolu na bar godinu dana za malu alkoholisanost. Za prvu stavku bih dozvolio i nocu, jbg izlazak, pa treba neko da vozi, ali bi izrazito kontrolisao 4. tacku u tom slucaju, pa iako je prazan grad ne bi bilo divljanja. Nisam davno polozio, pa bas zato i pricam, a od svega, samo tacku dva oduvek postujem;)
  4. Bas tako. I kod mene je uvek zakucana za 12h. Takodje sam letos pred granicom 4km vozio vise od sat i po na 40 stepeni i nije se pomerila ni mm.
  5. I meni se tako cini. Ne bih se kladio ni da je Passat 130ks. Auto ti ide ok, samo cini mi se da si subjektivan po pitanju BMW-a ;)
  6. Da, samo on krece sa 60km/h u trecoj sa autom od 118ks :) Zato sam pitao ;)
  7. Koja kontra, koji refleksi... Ne mogu da verujem da nista nije uradio, kao da je mislio do poslednjeg trenutka da ce uspeti "nekako" da se izvuce, a kad je udario komentar mu je bio :rolleyes:
  8. Samo jedna mala primedba, jer mislim da se nisi dobro izrazio u ovom delu... Ako se dobro secam stopa je otisla sa 8% na 18%, a to je 10 procentnih poena, sto je u ovom slucaju cak 125% :( Dakle prihod po osnovu ovog poreza na istu kolicinu ce biti vise nego duplo veci...
  9. Generalno, po meni glupa anketa. Glupa iz razloga jer mi je logican taj raspored. Kod nas bi tu bio pored kombija, BMW-a i po neki Audi, Passat, Golf naravno u TDI izdanju. Mislim da nema veze to da imaju bar 100ks. Ko da je to nesto, pogotovo kod novijih automobila. Sta ce 316 da uradi... Generalno, ja to gledam po vozacima. Najvece lozane naravno nece da voze neke marke kao sto su Fiat, Ford, Opel, Skoda i sl. vec ce naravno gledati nesto kao BMW ili Audi. Ukoliko se nema para, moze i neki stariji model ili eventualno uvek dobar za lozenje Golf pa nek je i dvojka 1.6d. Skrpe se za takav pr
  10. Koliko vidim imas i parking senzore... Koje je godiste? A6 vs E39? Daj neki subjektivan komentar, ako se iskljuci samo prednost koju ima jaci BMW-ov motor.
  11. Dobar je ovaj novi serijal, ako nista bar sto ga gledam prvi put. Ali sinoc sam se pokidao na 3:15 ovog snimka. Kakvi ludaci :D Dzeremi ludak inspiracaiju trazi u Kalasnjikovu :) Dzeremijeve ludacke ideje i dizu gledanost. Vrh mi je ona reklama za Scirocco-a od pre neki dan kad onaj lik u bolnici drzi svoju ruku :D Ko je gledao shvatice... Prekjuce je cini mi se nova sedmica oprala S AMG.
  12. Tesko je porediti jedan supersportski automobil kao sto je ovaj Koenigsegg sa jednim serijskim automobilom karavanom... Razlika u tezistu je drasticna, a sirina ovog CCX-a mu prakticno sanse za prevrtanje svodi na minimum. Oslanjanje takodje. Ni BMW se nije prevrnuo kod obicnog slalom manevra ili testa severnog jelena... Vozac je pogresio i desilo se... @M54 Jel imas neki sajt gde mogu da se vide podaci vezani za lateralne sile?
  13. Normalno, samo me interesovalo da li mu u neku ruku smeta to sto je ovaj ipak "gospodin", a trojka razuzdani klinac :D Nebitno, dobio sam dobar odgovor :)
  14. Extra auto... Utisci E39 528i vs E36 325i?