Djole

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Djole

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. jel jos nekome ne otvara ove slike ili samo meni? :)
  2. bas je lep spolja, a sto se volana tice, slazem se sa svima, ni meni se ne svidja, ali posto volis tako, kapiram da bi bio mnogo bolji da je ta crvena malo tamnija... da ne sljasti toliko... mozes samo da mi kazes koliko si para dao za njega?
  3. Djole

    BMW 635 csi

    auto stvarno zverski izgleda... sredis ga skroz picikato, vozis ga lagano i kada ti se neki "ludak u nabudzenom puntu" lozi na semaforu, objasnis mu neke stvari :)
  4. Djole

    ADSL

    e bre... covek tek ugradio net i ti se odma prsis... pa i mene si smorio koji imam cable vec duze vreme :)
  5. Djole

    Hobi

    hehe... i ja radim dizajn i hobi mi je 3D, samo ja sam modelator :)
  6. Djole

    stranci...

    posto ja jos nemam neki kes i ne znam bas cene ovde a za inostranstvo je gledao ortak jedan, pa sam ja sa njim gledao cene stranaca... pa onda jel mozete od prilike da mi date neki uvid sta moze da se kupi za nekih od 2000 do 4000 evra ovde kod nas?
  7. brate... primi saucesce i od mene... a taj mali ako bar malo ima malo savesti, onda mu je dovoljna kazna sto je ostao ziv... kao i tosetov vozac... taj je covek jadan proklet time sto je ostao ziv....
  8. Djole

    stranci...

    ma kapiram ja to... ali evo npr. ovaj auto... za pare koje bi se dale za uvoz, da li moze kod nas da se nadje tako nesto za te pare? na to sam od prilike mislio kada sam postavljao pitanje... jednostavno... da li se vredi iscimati, ili nema potrebe?
  9. evo i mene... screen.width*0.5) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.5; this.title='Pincha Aqui para ver esta imagen en su tamaño original';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='pointer';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole/IMG_0020.jpg');}" />
  10. Djole

    veliki brat

    miki da kupi bmw... to je ko neko ko je bio oslobodjen fizickog ceo zivot, vidi skejtere, i kupi skejterke zato sto misli da ce tako biti cool tip....
  11. Djole

    iS

    super ti je auto... mozes samo da kazes koliko si ga platio ako nije tajna? koliko od prilike trosi taj auto... a sto se tice volana... nije ti losa ideja da ga presvuces kozom, ali uvek mozes i da ga prodas.... inace... bas bas lep auto... svaka cast...
  12. Djole

    stranci...

    da li se mozda isplati uvoziti auto, koliko je to moguce, i od prilike za koje pare bi mogao da se uveze neki pristojan auto?
  13. Djole

    veliki brat

    to nisam cuo, ali sam cuo da je burek reko da je smrt za zene, a lik sa 26 godina nikad nije pipnuo nekoj devojci nogu, a kamoli ista vise... nije ribu imao lik.... a smrt je za zene, i otiso je u kucu da se ozeni :good: :) :D :preved: