supa

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About supa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    nikola supa
  • Automobil
    bmw 525tds
  1. Poštovani, imam dilemu za koju mi je potrebna vaša stručna pomoć. Naime, vozim e39 525tds iz 12. 1999 godine, do sada sam ga vozio isključivo na euro dizel, ali s obzirom da mi troši 14l po gradu i na trenutne cene euro dizela, došao sam u dilemu da li je mom motoru predviđeno da troši isključivo euro dizel ili D2. Ukoliko može i jedno i drugo, šta dobijam korišćenjem jednog i šta gubim ili dobijam korišćenjem drugog? Hvala na odgovorima..
  2. Skinut, očišćen, međutim, senzor nakon toga morao na zamenu, sada je sve o.k. Hvala svima.
  3. Poludeću, nakon pređenih 600km, ponovo je upalio iste lampe...
  4. Skinut neoriginalan ležaj, vraćen, kupljen novi kod Radulovića, ugrađen, greške ostale, ali nakon vožnje, poništile su se sve greške. Puno hvala svima na savetima.
  5. skidao sam kleme, ali ništa se nije promenilo. Da li ležaj ima neke veze sa tim?
  6. Poštovani, zamenio sam ležaj zadnjeg točka na E39 525tds iz 2000 godine i odmah se upalila lampica abs i lampica sistema protiv proklizavanja. Pre zamene to se nije dešavalo. Šta nisam dobro uradio?
  7. Poštovani, imam problem da ugradim Siemens car kit sa telefonom M35 koji sam dobio, a skinut je takođe sa E39. Ne znam da ga povežem sa BE 3251 casetofonom. Ima li neko šemu za ugradnju. Unapred hvala
  8. Pozdrav, e39 525tds 2000.god