325ixA

Moderator
  • Content Count

    3554
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 325ixA

  1. jel bila neka ruznija verzija?
  2. 325ixA

    Oglasi

    ako ste ga gledali onda ste sigurno primetili da ide na mesavinu, sto napisah pre par strana kad si ga prepucivao pontonu.
  3. To je jedini porez za koji u zakonu pise jedno a u praksi se primenjuje drugo. Zvanicno, prodavac placa porez na prenos vlasnistva a u praksi kupac ili u retkim slucajevima po dogovoru, pola-pola. Na formularu se upisuju podaci prodavca...
  4. 325ixA

    Oglasi

    kod motora otkriva kubikazu ali posto nije plinjara, nejverovatnije niko nece ni obracati paznju na tehnickom, bitno da se brojevi slazu.
  5. ne mroas da nabijas postove, odobricu ti oglas....
  6. Pa ako su sve komponente ispravne a on se i dalje pali nasumicno onda je instalacija. Istekaj motor dok ne budes imao vremena da se pozabavis time ili situacija dozvoli da oteras auto kod elektricara.
  7. 325ixA

    Oglasi

    taj ide na mesavinu.
  8. 325ixA

    Oglasi

    15 hiljada godisnje je malo.
  9. 325ixA

    Oglasi

    koju posluku porati.
  10. a umesto detalja ispisao reklamu.
  11. pa onda ne skidaj. Moze se desiti da nekome dune da kontrolise da li vozila imaju katalizatore pa ces ih onda kupovati.
  12. pukla neka stara prijateljstva zbog ove teme a rodila se nova.
  13. za baneta 007 koji je ovo poslao kao report na temu a ne odgovor. dakle, skroluj dole skroz na kraj i videces prozor iznad kojeg pise reply to this topic pa napisi sta hoces. A pre toga se predstavi u temi namenjenoj za to, jerbo dok se ne predstavis ne mozes da pises po forumu. aj pa tako...
  14. imate oglase i privatene poruke za trgovinu i poklone.
  15. 325ixA

    Oglasi

    kakav gejpederski auto. Cak i bez se uzme u obzir tracione anteriore.
  16. uglavnom imaju al' moze da se desi i da nemaju. Postoje razlike u podizacima za kocke do 87 godine i posle. a centralnu bravu valjda imaju sve vec ugradjenu, to nisam 100% siguran, mozda neki prvi modeli nemaju, javice ce se valjda neko da to potvrdi.
  17. bilo kakvo legalizovanje motora koji je drugaciji od onog ispod haube je procedura koja zahteva vreme i novac i to na kraju kad se izboris sa svom mehanikom i strujom. E30 nema tajni, sve kombinacije motora diferencijala, menjaca itd su ispisane na desetinama foruma. Za neku lepo pricu, kod nas je zakon prepreka pa ti ostaju u opciji samo motori koji su se u kocku ugradjivali. Po meni, e30 nije vise auto da ga arcis jer su ga sustigle godine vec da nadjes sto bolji primerak, da ga pickas, lickas i sit se navozas, pa makar to bio i 316.
  18. 325ixA

    Oglasi

    uvek spreman da pomognem. i da, nabavi dosta atf ulja, treba za cisenje, pranje, kupanje, salatu...
  19. 325ixA

    Oglasi

    ne, samo cipuj, tri puta dnevno.
  20. 325ixA

    Oglasi

    taj. I bices opet covek.