D'Master

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D'Master

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    dino mafi
  • Automobil
    BMW E32 730i
  1. traumatizovao me bio nesto mi se kvario nisu hteli ni majstori da mi ga popravljaju ka sto treba.imam gotovo najlepsu 7-cu u pristini.ima majstora koji kad imas dobra kola nemogu da te vide ocima.al hvala bogu ima foruma ima ljudi koji se razumiju ko ovo ti i neki tu momci na forum pa te upute da znas sta da mijenjas i sta da trazis.. :prankster2: neznam kako se stavljaju slike na forum
  2. vidim ja navalio google da me popravlja ja ccv on pcv ja opet ccv a on ziv ne da ...trebam to da pogledam ..otvaro sam poklopac od ulja na motor a on malo spusti rad motora i poce malo da trese lijevo desno pa reko da pitam za to dok mi nedje nije stao nedaj boze..putujem na duze puteve u poslednje vrijeme pa da me nedje ne obruka ... :prankster2:
  3. dje se nalazi i kako izgledA CCV na BMWe32 ??? :prankster2:
  4. imao sam jednom takav problem ali meni i centrala bila stala i siber i brisaci.pogledaj tamo negde imas jedan osigurac on je izolovan sa gumom kao kabal to je tanka jedna ploca meni se nalazi kod 7-mice na kablu kod akumulatora 5-icama se nalazi na prednjoj strani ispod haube kod krila da ti to nije pregorelo slucajno...
  5. dobro a ako je napon znaci los dali se to nekako steluje ili trebam da mu menjam taj alternator..nisam imao nikad ranije takav neki problem pa veze nemam ???
  6. bas citam ovo sto se prica o alternatoru meni se auto gasilo tako isto al kad se ugasi nema struje nigde na motoru znaci nista mu ne radi i vazda sam sumljao na senzor za paljenje,nego to sam sredio i hvala bogu radi dobro sad ko zmaj a abs lampica mi se upalila ima neki mesec dali je moguce da je alternator i kod mene los hmm???
  7. neznam low beam u prevodu znaci malo zraka mislim bukvalno a kratka svetla mi rade al mozda je to sto kazes ..
  8. dali je tacno da ako auto nema katalizator da sonda (lambasonda) nema nikakav efekt kazu da nema dovoljno zagrejavanje i da ne funkcionise kao sto treba..meni auto nesto podiz gas mijenjao sam mu regulator za gas (sauk) ali ponovo je poceo nakon nekoliko dna da daje gas sam od sebe sta trebam da radim..i josh jedno pitanje ..sta znaci kad na displeju pise (low beam) znam sta znaci ali neznam sta hoce sa tim da kaze kakav je kvar u pitanju..hvala vam majstori :)
  9. pali i meni tako ponekad al nakon 4 5 sekundi opet se ugasi ....al trebo bi to da skeniram nisam to radio i 100% bi to trebalo da bude...stavljao sam mu senzor koji radi al nije palio..hvala ti puno
  10. DALI JE MOGUCE DA AKO JE SENZOR ZA PALJENJE (Crank Position Sensor) U KVARU,,DA STRUJA NE IDE NA NIJEDNO MESTO NA MOTORU..GASI MI SE AUTO NEKO MI KAZE SENZOR NEKO KOMPJUTER SENZOR SAM VEC MENJAO I POSLE NEDELJU DANA PONOVO MI SE POCEO GASIT PA SAD NEZNAM DALI JE SAMO SENZOR ILI JE I KOPJUTER U KVARU...MAJSTORI NEK MI NEKO NESTO POZITIVNO KAZE ;)
  11. DALI JE MOGUCE DA AKO JE SENZOR ZA PALJENJE (Crank Position Sensor) U KVARU,,DA STRUJA NE IDE NA NIJEDNO MESTO NA MOTORU..GASI MI SE AUTO NEKO MI KAZE SENZOR NEKO KOMPJUTER SENZOR SAM VEC MENJAO I POSLE NEDELJU DANA PONOVO MI SE POCEO GASIT PA SAD NEZNAM DALI JE SAMO SENZOR ILI JE I KOPJUTER U KVARU...AJDE DZOMBE NEK MI NEKO NESTO POZITIVNO KAZE NA MUKU SAM ;)
  12. Ja se zovem Dino javljam se iz Pristine imam BMW E32 730i ..zelio bih pozdravit sve clanove foruma sve sofere BMW-a jer mi ne vozimo auto mi vozimo BMW..heheh ..jel da..CAOOOSSS