dumaneger78

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dumaneger78

  1. A da i koji bi menjac i set kvacila bio najbolji za tu masinu posto pretpostavljam ima puno kombinacija!
  2. Resio sam malo da budzimBMW, to jest vise da pojacam motor. Kako sam ja to zamislio,hocu da u blok 2.0 koji je gusani da sve zamenim kako bi bio 2.5 sa minimum 125 kilovata. Jako je slab ovaj sa 12V-2.0 motor. Pre nego sto sam ga uzeo bivsi vlasnik je izvadio 3.5 motor a ubacio 2.0. Ima max opremu ali je taj motor od 12V slab da sve topodnese a uz to jos i da dobro ide. Tako damora da pretpi promene. Svestan sam otprilike sta treba raditi,mada bi mi bilo lakse kad bi mi neko napisao sve stavka po stavku(tj. deo po deo sta dapribavim i kod koga da odem i to lepo spakujem a da seposle nek
  3. Drugari,evo nasao sam vremena da stavim svoju petardu na ImageShack-http://profile.imageshack.us/user/dumaneger78/ Pa ako neko ima komentar koristice u svakom slucaju!!1 Naravno prihvatam sve kritike i predloge,imajte u vidu da sam Svez u svetu BMW-a!!!
  4. Tamo gde sam nasao za svecice,naleteo sam na ponudu nekog tzv. OXYGEN SENZOR POWER CHIP,navodno daje drugacije informacije ECU,pojacava smesu.........i da ne duzim previse jer ste to pretpostavljam davno razmatrali pre mene. Imate li neko misljenje o tome?
  5. I moje misljenje se slaze s vasim, no ipak hteo sam da se u to uverim. Svasta pisu,samo da bi ljudima bezveze uzeli pare. A da ne pricam o onim turbonatorima za koje je nemogu se setiti kolege sa foruma koji je rekao da je bolje staviti polovan fen za kosu nego turebonator. Prosto sam pao od smeha!!!
  6. Nasao sam nainternetu detaljnije objasnjenje za svecice NGK Iridium,te da su za iste naveli kako poboljsavaju iskoriscenje goriva,bolji start,mirniji rad motora i povecanje snage za 10HP. Pa me interesuje vase misljenje???
  7. Bravo za Saleta! Idealan naziv za vozila koja ukopaju pa ni da mrdnu kad sitnica crkne! KOOOsiliIIIIcaa!
  8. Ljudi,mogu li se ja ubaciti sa jednim pitanjem,tj.objasnio bih sta mi se juce desavalo saautom???
  9. 1.TOKYO 2.GAGY 3.206 4.VANNIONY 5.DRY
  10. Za sada je gas dosta jeftiniji,mada bi voleo i ja da ga przim na benzin,ali kad stavim motor kome gas nece biti od koristi,,,,, :e34
  11. Ma ne zvoca ona meni,fala bogu zna da tolerise u granicama normale,s tim da ja sto setoga tice ne preterujem!!!! Zna ona da mi muski imamo neke svoje bubice sto se tice auta i sve sto ide uz to!!!
  12. Hvala hvala. Svi sa foruma su sa mnogo vecim stazom i sto se marke auta tice a i vremena koje su proveli druzeci se izmedju sebe,tako da mi nemojte zameriti sto nemam bas puno vremena iz razloga sto cekam svakog trenutka bebu........Ali cu se potruditi u vecernjim satima da malo postavim po koje pitanjce,bice i glupih naravno jer od skora vozim BMW i znam samo da je extra-medjutim imam dosta problemcica oko njega jer verovatno neko ko ga je ranije vozio nije mario za sve to!!!! No naravno, ja sam taj koji ce da pita a ostali sa foruma ce mi izaci u susret onoliko koliko budu mogli!!! Pozdrav!!
  13. Sad se vratio iz grada, a jutros sam sve sitnice resio kod BMW i mogu vam reci da je poceo da peva s obzirom da je plakao dok ga ja nisam uzeo u ruke!!! Hvala na dobrodoslici!!! :lol:
  14. Svaka cast,vase aktivnosti na forumu,druzenje i ljubav prema BMW-u je za svaku pohvalu i divljenje. Normalno ne zbog tipa automobila koji se vozi vec prosto covek pomisli da je godiste auta nebitno!!! Ja po prvi put u zivotu vozim BMW, do sada sam vozio samo VW i to golf 2-3-4-5, i na kraju do pre dva meseca Pasata B6. Iskreno za sada sam jos uvek zaljubljenik tog auta mada je BMW nesto sto drugi automobili nemaju i to polako pocinje da gasi zelju za VW. Za voznju je mnogo udobniji,lenj je u odnosu na pasata jer je moj BMW 520i 1990.godiste i u njemu jestavljen motor od BMW 520 koji se proizvo