zmoon

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zmoon

  1. Pozdrav svima! Opisaću Vam simptome, pa ako neko zna šta da radim, bio bi mu zahvalan na savetu. Za prvo jutarnje paljenje ponekada treba da se zavergla 2-3 puta...isprva nestabilan rad motora, a kada se krene sve je OK. Primećujem odsustvo povećanog broja obrtaja, dok je motor hladan(obrtaji su uvek do 1000o/min), a kada se zagreje obtaji su 800 o/min. Kada kazaljka pokazivača temperature motora izađe iz plavog polja, pri dodavanju gasa ( recimo prva ili druga brzina ) auto izgubi snagu ( pobada ), i kako mu oduzmem malo gasa, dobije ponovo snagu, sve dok mu ne pronađem položaj pedale gasa
  2. Javi šta si uradio, ali budi spreman na još oko 1700 dindži izdatka...iskreno, želim da prođeš bez toga, ali...SRBIJA!!! ;)
  3. Da, u pravu si...upisu da je auto na gas...u napomeni...ali, tek nakon sto uplatis takse koje sam naveo...tako je bar u Zemunu!Ako je negde u Bgdu drugacije, javi pa da ih tuzimo... ;)
  4. U pravu si...nisam razmisljao o broju cilindara, ali...nazovi,pitaj...
  5. Na te cifre treba dodati i 1310,00dinara za zamenu sobracajne, zatim 324,00 dinara za obrazac saobracajne i onda na kraju to iznese u Beogradu 7154,00 dinara... ;)
  6. Imas topic od 28 septembra 2009.godine , ugradjen plin u 318 iS , pa mozes da pronadjes informacije sa slikama i cenom. ;)
  7. Dobro veće... ;) Pisao sam o problemu sa air bag-om na E-36...u E-39 se ne razumem, ali kada sam imao taj problem dijagnostika u Alone-u je prijavljivala kvar na zatezaču sigurnosnog pojasa suvozača...čovek ugradio otpornik(diodu kako on kaže), dadoh kontakt i sijalica više nije svetlela...platih 2500 dinara za znanje i vozim se...garantuje otvaranje air bag-a... Što se tiče skidanja sijalica, mislim da to baš i nije smart job...to je zatvaranje očiju pred problemom...problem će i dalje postojati...svojevremeno sam(bila nemaština) skinuo sijalicu akumulatora i stavio je na mesto sijalice k
  8. Šta reći....auto je do j..a...barem tako izgleda...ne mogu da provalim da li je budžen , ali svakako lepo izgleda... Pusti ove Miki Laude što se prže na detalje...jesi li ti zadovoljan...cepaj!Ja sam sa šestaka sišao na 318 iS pa mi ništa ne fali...jesam navikao 4 godine na snagu, ali jbg...život...ništa ne fali ni ovom...ionako je zabranjeno nasilje u saobraćaju! Srećno!!!!!!!!
  9. Pozdrav svima... I ja reših da odradim atest, iako sam godinama vozio bez njega...i po inostranstvu(Grčka,Bugarska,Hrvatska...)... U Beogradu je procedura sledeća: - započinjanje tehničkog je prva stepenica u procesu 490 dinara, - odlazak u Ljermontovu po uput za atest i plaćanje takse za atest 1420 dinara ( sve se završava za pola sata do sat vremena zavisno od broja otvorenih šaltera). Tamo je potreban registracioni list sa započetim tehničkim pregledom,uplatnica, molba koju možete da napišete sami( na belom A4 papiru napišete u zaglavlju PU grada Beograda, ispod svrha molbe i u tekstu d
  10. Pane AG...ugradio sam par uredjaja kod njih i nema greske...na M 44 sam stavio Tomaseto i radi OK...najvaznije ti je da dizne nisu skupe u zameni...ako moras da izdvojis 110 eura za BRC diznu onda jbg... vozio sam BRC 100 000 km i pricam iz iskustva...prva mi je crkla na 70 000 km...poljske dizne su povoljne, ne lupaju kao kod BRC-a.... Momci su OK, usluzni su, hoce da posavetuju i resavaju problem u hodu...odmah ga prepoznaju! Ne pipaju u mraku. Bar ja imam takva iskustva.
  11. 620 eura ti je cena u Zemunu...uredjaj OK kao i ljudi koji stoje iza svega...ja sam ugradio u svoj 318iS 1997 M 44!
  12. OK thnx druze...pitao sam detalje iz pedostroznosti, da ne bude hrkljus...pa da jurim po otpadima...zasukacu rukave cim prodje ova klimatska nepogoda i A H1N1...pozzz
  13. Znaci, kako sam ukapirao, taj deo oblozen tkaninom je zalepljen za oblogu tj.za unutrasnju stranu vrata...nazovimo je oplata. Nema ni jedan sraf ili...? Koritance je zalepljeno za oplatu...? Bez srafcica...?
  14. Supersiljo druze... Ajde u par crta napisi kako skinuti taj deo koji je pod tkaninom ,tj.kako ga odvojiti od unutrasnje oplate vrata, a ne urnisati ga...naravno ako imas iskustava...hvala unapred!
  15. Bolje da znas da je kinesko nego da neznas i prodaju ti to kao italijansko...uzgred na sajmu automobila u Sangaju prosle godine je izlagalo preko 250 kineskih proizvodjaca svoje modele automobila...nabroj mi 10 nemackih i italijanskih zajedno. :D
  16. Boca je poljska, creva ne znam, ali mislim da nije toliko bitno, jer kad dotraju zamenicemo ih...ni plin koji trosim nije italijanski, tako da ni za ceo uredjaj nije toliko bitno...vazno je da besprekorno radi...bar je auto nemacki.
  17. Pozdrav svima! Ja imam dobra iskustva sa momcima u Vinogradskoj...mislim na Paneta i Vasketa...ugradjivao sam kod njih do sada u 4 svoja automobila i nisam imao problema sa exploatacijama istih uredjaja...uglavnom su me ispravno posavetovali, koji uredjaj u tom momentu da uzmem, a da je prilagodjen svojom specifikacijom za taj motor...mislim na dizne. Vasketov broj je 0648447018...imaju i fiksni ali se retko javljaju, jer rade oko kola. Moje preporuke! :)
  18. U pravu ste svi...u pitanju je Tomasetto...ugradjivao je Vasketov brat Goran u Vinogradskoj...ovo mi je cetvrti uredjaj da radim kod njih...nema zamerki. Sto se duzine creva tice pretpostavljam da je moralo tako... Pozz svima! :)
  19. Evo ga link...ako nije OK za one koji su na dial up, javite da nesto uradim...! http://img23.imageshack.us/i/dsc00236640x480.jpg/ http://img243.imageshack.us/i/dsc00237640x480.jpg/ http://img134.imageshack.us/i/dsc00238640x480.jpg/ http://img406.imageshack.us/i/dsc00239640x480.jpg/ http://img28.imageshack.us/i/dsc00240640x480.jpg/ http://img134.imageshack.us/i/dsc00243640x480.jpg/
  20. Drugari...ugradio sam plin, pa koga interesuje moze da pogleda na fotografijama...ide extra...potrosnju jos nisam provalio...cena uredjaja sa ugradnjom je 620 eura...verujte, isplati se! :)
  21. Lep...nema sta...podseca me na moj BMW...lep,lep!
  22. Bio sam danas u Aloneu...ugradjen je otpornik ispod sedista suvozaca na davacu signala zatezacu pojasa suvozaca...2500 dinara...sijalica se ugasila! Dijagnostikovana je greska u kopci sigurnosnog pojasa suvozaca! Ako sam ikome pomogao, super. Pozz svima! :)
  23. luci freni-signalizacija za kocnice luci post-sigalizacija svetala(ako ti je negde neispravna sijalica) luci targa-svetlo za tablicu liquido tergicristalle- tecnost za brisace liquido raffredamento- rashladna tecnost olio motore- to znas fari anabb.-farovi