shone

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shone

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/11/1982

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nenad Ristic
  • Automobil
    E30 320i
  1. ja sam radio, i pravio poseban modul za kontrolu, na postojece podizace samo su tasteri od e36. Ako te interesuje javi se.
  2. Pa naravno, ja sam i ocekivao ovakve komentare. Pogotovo na ovom mestu.
  3. Sinoc sam namontirao i prednji spojler, tako da evo i slika sa kompletom spojlera, naravno bez odgovarajucih tockova.
  4. Sto se tice prikljucka za plin "Majstori" ga tu postavili pre vise goddina, pa nisam hteo da busim sasiju na drugom mestu.
  5. Auto je inace peskaren svuda gde je bilo korozije, zasticen Epoxi ili Eatch prajmerima zavisno od mesta a zatim kitovan preko prajmera, jer kit direktno na lim nije nikakva zastita od korozije kao ni spritz kit, kao sto vecina auto lakirera misli. Naknadno saam dogradio ABS system, zadnje diskove i Servo. p.c. Danas montiram prednji spojler pa ce slike biti sutra ili prekosutra.
  6. A ovo su prepravljani obicni podizaci stakala na elektricne, dodati motori umesto rucica, s'tim sto sam dodao mikroprekidace u krajnjim polozajima da bih mogao da dogradim elektroniku za automatsko zatvaranje tako da kad staklo dodje u krajnji polozaj motor se iskljucuje.
  7. hvala, ali ja se ne bavim limarijom nego elektronikom, ovo je cisto iz hobija. Uz to ovo mi je prvi put da koristim CO2.
  8. A evo i jos slika: Bice jos...
  9. Ovio je zvuk auspuha koji sam pravio, jedini provlem je sto se pored svega cuje zvonjava lonca koja je neminovna jer nema nikakvu ispunu. Cela fora je u komorama za utisavanje zvuka i povecanje protocne moci, sto rezultuje povecanju snage motora.
  10. :lol: Bas ste me nasmejali, ovo sam i ocekivao da cu cuti od vas, koji ste vi zaludjenici za BMW liniju i ono sto je proizvod njihovog dizajna. Ponasate se kao clanovi neke sekte, samo BMW i nista drugo ne dolazi u obzir. Cime sam vas to pogodio da bi me ovoliko napadali, pa nisam prepravljao vas auto nego svoj. Za razliku od vas pojedinih meni se svidja ovaj izgled i ponosan sam na ono sto sam napravio, jer ovo nije kit kupljenih spojlera serijske proizvodnje, vec moj dizajn i mojih ruku delo. Slazem se da nije sve idealno uklopljeno ali i nijemoglo dabude. Ja nisam imao skicu toga, 3D animac
  11. Celjusti peskarene i prefarbane, zamenjeni setovi gumica Kalup za zadnji spojler Prepravka table Ovo nisam mogao da nabavim pa sam napravio svoju verziju E ovo je moja kopija flowmasterovog sportskog protocnog lonca koji inace daje zvuk American Muscle car-a, ali je previse bucan pa sam morao da ga skinem, na leru je previse bucan dok se pri vecem broju obrtaja utisava. zamenio sam ga srednjim loncem koji sam pravio na osnovu zadnjeg lonca M3 e36, jer pozadi imam samo prohromski prigusivac koji je vise sa modifikovaje zvuka i ukras. Radovi na limariji
  12. Da ali svi modeli sa oblim linijama vec imaju fabricki dobre spojlere.