525

Members
  • Content Count

    225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 525

  1. Puno srece, imas dosta toga da sredjujes - ali na tvoju srecu ne zivis u CG jer bi ti odje kozu odrali. Iskreno se nadam da ces ga ubrzo dovest i u red i baciti nove slike na forum.
  2. Znaci Dragance ostade bez auta. Snacices se i ti, vjerujem. Otpozdrav, pa kupi nesto i baci slicice
  3. Tacno, to je detalj iz Rambove pjesme. A nekretnina zato sto je auto bio neispravan - nepokretan (neko je pitao)
  4. Dje? Djeluje mi vrlo interesantno
  5. Najbolje ti je da ne vozis bebu naprijed
  6. Eh,...koliko tu ima detalja
  7. Dobrodosao i srecno brate sa "novim" autom, da te dobro sluzi
  8. 525

    Kupovina E39

    Ocigledno nisi shvatio sto si i potvrdio svojim postom, napadajuci mene samo pravdas svoj los izbor. Ovo je potvrda tvojeg dvoumljenja, jer istinske ljubitelje ne mozes otjerati. Ti ocigledno ne spadas u takve. Samo da rezimiram, Za mene je e39 najljepsi BMW i najljepsi auto na svijetu (stvar ukusa - da me nirvana ne bi napadao). Razocaran sam zbog dizela na koje sam pukim slucajem naletio, ali nakon komentara ljudi cija misljenja vrednujem, dobro cu razmisliti o sljedecoj kupovini. Uostalom ovo je i bila tema, neko hvali, neko kudi a starter teme ce da izabere.
  9. 525

    Kupovina E39

    Izlaganje, makar moje, nije bilo u svrsi da nekome ogadi BMW-a vec da iznesem neka licna razmisljanja. Ako te pokolebao tekst kao i sve koji se osjecaju prozvanim u ovim postovima - prodajte vase ljubimce i ne trosite slova na ovom forumu jer odje ima istinskih zaljubljenika u ovu marku, pa se ne odazvase jer ih ova tema nije ni dotakla. Beskorisno je tjesiti sebe napadajuci druge. I mislim da je vrlo objektivno kada neko pita za kupovinu iznijeti svoja iskustva, jer ja volim atomobile (pod tim smatram sve) a ne samo BMW-a. Uzgred, cijenio bih ako bi administrator,ako smatra svrsishodnim, upo
  10. 525

    Kupovina E39

    Moram iznijeti neka svoja iskustva. Ja posjedujem tds-a kojeg ste vec ocrnili pa i ne moram da objasnjavam sta mislim o njemu. Ono sto je najznacajnije je da auto nije vrijedan tako skupog odrzavanja. Inace svuda u svijetu spada u kategoriju najjeftinijih polovnjaka, pretpostavljam da ste svi culi za to, i to govori o statusu polovnih auta na marketu. Dvojica koje poznajem (jedan vec 20 godina vozi BMW-a i zivi u Njemackoj(rodjeni Njemac), drugi radi u BMW-ovom servisu u Svajcarskoj(rodjeni svajcarac)) kazu, citiram : "kada napuni 10god, BMW je samo za staro gvozdje". Naravno, odnosi se na ben
  11. Vrlo dopadljivo, cestitke
  12. Dobrodosao, ne opterecuj se previse sa djelovima
  13. Lijepo, ocuvano...osim "fleke" desno od znaka. mislim da ti to i nije problem za popraviti
  14. Oprezno, mozda je i procitao postove pa se ispravio (sto i nije za izvinjavanje). U svakom slucaju vec mu je kao bmw "znalac" prodao neodgovarajuce djelove (isto nije za izvinjavanje). Sada kada mu je donio prave, nakon nekoliko nejavljanja treba mu se izvinuti? Dakle, kada kupim normalnu stvar u prodavnici treba da kazem prodavcu IZVINITE!!! Ljudi, sam je sebi navukao bijes forumasa i ne treba mu se izvinjavati za nesto sto je uradio kako treba. Uostalom da je to odradio odmah, ne bi ni doslo do ovakvih postova.
  15. 525

    slicice

    Traze li se samo slike sive ili bilo koje dobre 5-ice? Ako ste za sivu onda se odje nema sto dodati, predstavljeni modeli su prelijepi.
  16. 525

    Euro 3

    Euro 3 normu imaju sva auta proizvedena posle 2000. godine. Znam za neke jace modele kod kojih datira od '98. Sto se tice e36, nema euro 3 normu osim ako vlasnik nije izvrsio potrebne prepravke i zato dobio potvrdu (zato i kosta dosta). Kod nas (u CG) je ovaj zakon odavno na snazi pa smo stekli malo potrebnog iskustva. I da dodam, masinski fakultet odredjuje normu tako da se moze dobiti i za auto staro 40 godina, naravno sa vezom, ili platis i uvezes auto kakav zelis. Takve su prilike kod nas.
  17. Dobrodoslica, ako nisi do sad - postavi slicice (auta, a moze i tvoje - no problem)
  18. Spojler malo strci (zbog boje i velicine), ostalo je OK!!!