miky80

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About miky80

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miki
  • Automobil
    BMW 520d
  1. Ma mozes sa cim oces da naprskas sto odmascuje jer to na regulatoru ler gasa se nakupi kao neka garez i wd oce da skine ali kazem najbolje je u ultra zvucnoj kadi.
  2. Ipak je najbolje da ti odvedes auto kod doktora pa da mu da pravu dijagnozu ;) Mozda su i dizne cim ti na benzinu zalece a ne na plinu a mozda je regulator gasa a mi mozemo da mozgamo do sutra ali sigurno nije nista strasno autu. Odvedi ga kod doktora :)
  3. Najbolje je ocistiti u ultra zvucnoj kadi a ako bas hoces mozes i wd sprejom. Sigurno ti je regulator ler gasa, i ja sam imao problem na starim kolima a mislim da se brzo prlja ako vozis na plin i potrebno je da se cisti svremena na vreme.
  4. Malo sam guglao i citao sam da moze da se webasto programira preko MID-a kojeg ja inace nemam i preko BC kojeg nisam uspeo da provalim kako radi tj. kako se steluje vreme aktivacije, navodno treba da unese vreme startovanja webasta ali nije mi jasno kako. Takodje sam nasao da je moguce dograditi websto sa uredjajem Telestart koji pruza mogucnost daljinskog startovanja i programiranja webasta. Video o webastu: http://www.parkingheater.com/fileadmin/fla...p;autoplay=true Forum na kome su pisali o webastu: http://www.bmwland.co.uk/talker/viewtopic....uxillary+remote
  5. Pozdrav svima, Skoro sam uvezao BMW 520d 2002 godiste pa imam nekih nejasnoca vezano za webasto uredjaj. Na autu imam webasto uredjaj Thermo Top Z/C koji mi se aktivira kada temperatura je <5 stepeni ali mene konkretno zanima dali postoji fabricki daljinski upravljac za pokretanje funkcije zagrevanja auta dok je auto parkiran kojeg inace nisam dobio pri kupovini auta. Moj webasto funkcionise samo kad je auto startovan i pri temperaturi <5 stepeni i nakon gasenja auta on se gasi.Meni licno treba daljinsko startovanje webasta da me auto doceka zagrejan i odledjen ujutru. Konkretno me