Misic

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Misic

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/18/1986

Profile Information

  • Ime i prezime
    Veljko Misic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW 316
  1. Bio sam kod Ljube i montirao Imasafovu granu i domaći prednji lonac. Auto napokon prede! :D Što se tiče grane i lonca, još je rano komentarisati. Za sada sam zadovoljan. Za servis sve preporuke, ljudi su veoma pozitivni i ekspeditivni.
  2. Nisam još otišao da to sredim, podeliću utiske odmah! Mihajlo, ko je pravio te lonce?
  3. Igo, gledao sam malo po forumu, jedino sam našao za Walker da nije baš za preporuku a za Sigam nisam ništa našao, zato sam i postavio pitanje. :) Sigam mi je bio u opciji zato što sam mogao da uzmem po VP ceni, ali ću ipak videti kod Ljube da nabacim Imasaf.
  4. Treba da menjam izduvnu granu i prednji lonac na kockici pa me zanima šta bi bilo najbolje uzeti. Koliko je dobro uzeti polovan original, pošto kapiram da je to što bih našao uglavnom preko 15god staro? Ili je bolje uzeti novo, recimo IMASAF, ili nešto domaće od naših majstora? I dali neko ima iskustva sa izduvima Italijanske firme SIGAM?
  5. Sad baš bacih pogled na mobile.de Ništa da valja ispod 2000e, jeftinije kod nas! :D
  6. Zna li neko kakvi su prednji gasni amortizeri za kockicu Kayaba Excel-G i koja im je cena od prilike? Pozdrav!
  7. Strašna tragedija, prolazio sam tuda u toku uviđaja. Neka im je laka zemlja!
  8. Meni se ne sviđa što kad nemam ništa pametno da kažem moram da se izlupetam da bih imao dovoljno postova za jedan glupi oglas! :)
  9. I ja sam imao isti problem samo što nisam ugrađivao dugme nego iskoristio upaljač kao dugme. :)
  10. Samo one koji negativno utiču na moj život i život mojih bližnjih. Savršeno me zabole ko šta stavlja na auto, svako ima svoje... :)
  11. Hvala ali znam šta je visko, i snalazim se u bmwfans katalogu, smisao pitanja je bio od kojih prozivođača može u Srbiji da se kupi visko i kakva su iskustva.
  12. Uzeo bih nov visko pa me zanima od kog proizvođača da kupim za moju kockicu '87 širok štop sa M10 1.6 motorom? Počeo je da diže temperaturu kad vozim sporije ili stojim na semaforu pa predpostavljam da visko pravi probleme...