Nata -BMW-

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Nata -BMW-

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/07/1990

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Natalija Stankovic
  • Lokacija
    Nis
  • Automobil
    Jos godinu dana ovo ce polje biti prazno :)

Recent Profile Visitors

757 profile views
  1. E30 - ERNEST E36 - MILAN ///M E46 - RADOJE E46 - NYCOLA E39 - AlexBMW
  2. A zasto svi komentarisu da je ovo jedan od najgorih modela koji je BMW izbacio na trziste? To ne vazi za ///M. Cula sam da mu zameraju previse plastike u enterijeru, i tvrdu voznju. Inace, moj omiljeni model je e46 coupe :huh:
  3. Apsolutno se slazem...toliko pozitivne energije, i onaj miris...milina...:huh:
  4. Ma i dve su strane malo :) razumem ja vas :huh: Bila bih sasvim zadovoljna nekim M-om :D Za pocetak :)
  5. Izvinite zbog moje neazurnosti, ispiti su cudo :huh: Nemam BMW, ali cu ga imati :D To je ono sto najvise volim u zivotu, i bas zbog toga ne zelim da mi iko to kupi, ni otac, ni decko, ni muz. Zelim da prvi BMW, koji ce definitivno biti E30, kupim sama :) radim na tome :) Da se razumemo, nemam ja nista protiv onih koji su auto dobili na poklon, samo, ja imam malo cudne principe :)
  6. Pa vi ste bas neka fina druzina... ;) Hvala, bolje vas nasla ;)
  7. da se razumemo, studiram ja, i posao cu naci (hocu, necu - moram), samo kazem da to nije smisao zivota ;) sto me ozbiljno shvatate... :) ali ajde, jutro je, zanemaricemo ;)
  8. Moja drugarica, fanatik za BMW, stalno je nesto trabunjala o ovom forumu (tipa, njen je brat neka zverka ovde ;) ), pa rekoh da vidim o cemu se radi ;) Svidja mi se vasa organizovanost :)
  9. Dragi moji, Moje je ime Natalija, iz Nisa sam. San vecine devojaka u mojoj okolini je: zavrsiti fax, zaposliti se, udati se i ziveti srecno do kraja zivota. Ali to smara, zar ne? Ipak je bolje teziti ka visim ciljevima, recimo, po jedan model iz svake serije ;) Bas zbog toga i odlucih da vam se prikljucim, da konacno neko moze da razume zasto je moj san daleko od ovog prvog ;) Nadam se da cemo se lepo druziti :)