bix

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bix

  1. zbog problema s primitkom privatne poste (na adresu [email protected]) molim da poruke salju na adresu [email protected]... hvala B)
  2. B) 4 pokusaj... prva tri mi nije htelo staviti... never mind... zovem se branimir i iz hrvatske sam, ljubitelj sam bmw-a jos od malih nogu, drago mi je da sam postao clan vaseg kluba (za koji sam cuo preko rodaka i prijatelja iz srbije), i licno sam se uverio da ste ono... do koske... imate dobre pile u klubu , moja je pri kraju tuniranja (cim bude gotova prvi cete imati priliku da je ocenite), pozz iz hr... bmw uber alles
  3. preko rodaka i prijatelja u srbiji... bix B)
  4. ma moza audi da stavi i 1000 magaraca pod haubu samo je jedan bmw samo sam apsolutno razocaran izgledom 3ke touring... B)
  5. ako ide kao sto izgleda.... B)
  6. bix

    M6 HAMANN

    tako je to mala moja kad to radi hamann... bez greske... born to ride, ride to live... B)
  7. bix

    M5 HAMANN

    pa tko bi mogo da kaze da bi ova farba mogla tako dobro da mu pase, ne sumnjam da je hamann isto tako nadrukao pastuhe ispod haube... :pilot:
  8. pa tako je... nista spektakularno... dobro... valjda... :pilot:
  9. sram me priznat da u prvi cas nisam mogao da prepoznam o kojem je modelu rec... ali dobro je da se ne prepoznaje bangelov dizajn... dobro je... ma sta dobro , odlicno je... :pilot:
  10. bix

    Zlo od Bmw-a

    strasno... pre nego sednes moras da uplati zivotno osiguranje + napisati oporuku... :pilot:
  11. ima dobrih ali ima bre i nakaradnih..., a ona prva e to boli skini to dok netko nije dobio srcani, zasto uvek u bmw tuning svabskom casopisu unistavaju odlicne 3ce prednjim delovima od audia, razvlace prtljaznik ono je stvarno odvratno (bar u vecini slucajeva) :pilot:
  12. bezobrazno su savrseni (i skupi-hahaha) ali vrede... samo da stoje parkirani da se raja divi lepoti masine... :pilot:
  13. bix

    BMW M1

    prepostavljam da mu je i cena kao i izgled jednostavno vristi NIJE ZA OBICNE SMRTNIKE !!! prelepo.... :pilot:
  14. bix

    2002

    e ovo je zver koju bi svaki bmw-ovac koji drzi do sebe hteo da drzi do sebe; kazem ti da cu imati takvog (samo moram da nadem nekog u dobrom stanju da napravim radu) :pilot:
  15. to! to treba da se stavi na pocetnu stranu kluba moj glas imas, svaka cast majstore; bix :pilot:
  16. bix

    E60 535d

    bolesno dobar, vraga dobar, sotonski savrsen, snimam sebi da uzmem jednog takvog samo u modroj boji; bix :pilot:
  17. bix

    E34 M5

    bila ti je donedavno jedna na prodaju original na saraf, u hrvatskoj za 4000evra, straznji spojler, angels eye optika, straga lexus style lampe, naravno sportski branici i pragovi, prozirni 20% crno tonirani migavci, unutra koza, exstra mjuza, sportski volan, 200 kao od sale, respect; bix :pilot:
  18. majstore svaka cast, perverzno predivno; bix :pilot:
  19. e pa iznenadio bi se sto mozes da kupis za te pare, covek u hrvatskoj prodaje e39, E39!!!! za (dobro se drzi) 5 ponavljam 5 hiljada evra !!! crni, koza, zatamnjen, sportski, abs, ... covek upao u dugove i doslovno poklanja auto, to auto moze da se proda za vise od deset iljada evra, bi da se iznenadis kakva si kola mogo da kupis umesto tog dimnjacara (mislim bela farba- zar se takvi jos proizvode?); bix :pilot:
  20. cuj bre, da te se neko hoce da te resi ne bi ti ni pancir stakla mogla da pomognu, mos savjet novija serija, jeste skupa, ali vredi svakog dinara, koza, telefon,... to se recima ne moze da se opise to mora da se dozivi jednostavno perverzno dobro; bix :pilot:
  21. echt gut mario echt gut, fale ti samo jos dve stvari na kockici: zadnja svetla s tamnom ili poluprozirnom optikom i dobra seka za kraj, still echt gut wagen; bix :pilot: