1502

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 1502

  1. http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=11236&st=0&p=112813entry1 Ti nastavi gde ja stadoh i nek je sa srecom! :)
  2. Ja ovo ne mogu iscekati :2u4pvecna8: Sreca da sam blizu,tako da idem sva 3 dana :angry2: A bio sam na svim driftovima do sada u Kg-u i verujte mi da stvarno vredi otici!
  3. Svaka cast za auto! Ja sam iskreno srecan sto kod nas postoji takva masina a cak i od onih klipova se jezim kako auto ide a mogu da zamislim uzivo kako se auto lansira.. Kamo srece da ima jos takvih automobila kod nas a ne tatinih sinova koji voze Cayenne-e ili Tourag-e.. Jos jednom,SVAKA CAST! :pleasantry:
  4. Lep ti je bmw,samo opet mi je lepsa maska bez tih duplih farova,daje mu neki stek starine :D I moj predlog: vadi taj plin i ako dosta prelazis sa autom,ne isplati se njega ganjati :D Pozdrav i srecno u buducim radovima!
  5. E ista ta boja! Hvala Gane. Boja je ruzna do ja'a :D Imam u steku neku lepu plavu,ali mislim da mu bas i ne bi legla.N'o otom potom.
  6. I ja sam resen da bude sto vise autentican,pa cak i po pitanju lajsni.Ove donje lajsne su u ocajnom stanju,ukapirao sam da su kada su ga farbali,skidali lajsne i posle ih izbusili i nekim srafovima pricvrstili :) cak su i nalepnice sve one pod haubom prefarbali. N'o to sve nema veze,ja imam vremena i volje da sve o dovedem u red. Boja je neka svetlo zelena ispod ove :). Vidjao sam takve po netu i ne svidja mi se boja nimalo ali videcemo. Slike stizu uskoro!
  7. I meni je zao da propadne. A ovaj auto je po nekim pricama vozen do pre 2 god,kada je gazda otisao sa ovog sveta,tako da mislim da ne bi trebalo da bude nekih vecih problema sa njim. Inace po nekoj prici,auto je vozio stolar jedan,koji je zadnjih 30 god svakog petka isao sa njim do grada za eksere i tako sta mu treba i za to vreme je presao oko 30000 i nakon toga cikica ga je cuvao u garazi do sl petka. Auto je stric kupio od njegovih unuka za celih 250 e :) i ostalo je da se resi sa nasledstvom posto se jos uvek vodi na pokojnog stolara. Od ulaganja zasad ima neki lezaj na kardanu,koji je zar
  8. Ma men,hvala puno :) A podrzavam ovu ideju za novu temu. Prvi bih prilozio gomilu zanimljivih slika ako nista drugo :)
  9. I meni se svidja,samo posto je ovaj levo 2002,ne znam da li bi ga 'nagrdio' sa ovim lajsnama skroz u krug i po obodu haube,posto 1502 nema te fabricki kao 2002. A meni se bas svidjaju. ;) A za branike nisam siguran da mogu da se poprave,prednji je malo kriv a zadnji rupicast,ne znam koliko bi to kostalo da se popravi i moze li a mozda je bolje da probam da nadjem druge.
  10. Pozdrav svima.Pridruzio sam se forumu zato sto sam veliki fan BMW-a a i da bih prikupio neke informacije zbog sredjivanja jednog BMW-a koji je za sada stricev ali ja cu uglavnom raditi na njemu posto je on lenj za to a meni je zao da auto propada. U pitanju je BMW 1502, '75 god koji je u prilicno dobrom stanju za svoje god. Automobil je bio garaziran,nije puno presao,poseduje skoro sve originalne delove (cak i ratkapne),nigde nije znacajno truo,nigde nije gitovan,doduse jeste ofarban u skorije vreme ali veoma lose tako da mu treba jedno fino farbanje,trebaju mu novi branici posto stari i nisu
  11. Pozdrav svima,zovem se Djordje,iz G.Milanovca i bmw je moj auto iz snova. Omiljeni automobil mi je BMW E30 jer po meni lepsi automobil ne postoji i nadam se da cu ga imati skorije. Trenutno studiram i volim da cackam oko starudija tako da mi je sada na redu jedan BMW 1502,inace stricev auto, koji nas dvojica planiramo da vratimo u fabricko stanje.