dankoj

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dankoj

 1. dankoj

  Kodiranje F16

  Hvala, dobro razmišljaš!
 2. dankoj

  Kodiranje F16

  Evo sada sam uspeo da se organizujem za probu kodiranja sa Bimmercode. Koristio sam OBD-Ethernet kabl (imam raspored ako nekome treba) i iPad i Lightning-Ethernet adapter. Malo sam se poigrao sa kodovima, deluje sve OK. Ekspet mod nisam probao. Jedna stvar koja mi nije uspela je da se retorvizori zatvore čim zaključan auto. Standardno radi ono kada par sekundi držiš (imam Comfort Access), ali mi se svidelo da ih zatvori svaki put bez odlaganja. Probaću dodatno.
 3. dankoj

  Kodiranje F16

  Nisam planirao ništa posebno - malo igranja sa podešavanjima. Tipa da se uvek zaklope retrovizori i slično. Uzeo sam Biimercode, planiram da povežem iPad preko lightning-ethernet adaptera i OBD-ethernet kabla. Kabl sam kupio, ali realno može da se napravi za par stotina dinara. Samo da nađem vreme da probam to, pa ćemo onda da vidimo i za dalje. Uzgred, kada sam već tu, da li ima neka fora da pokazuje u kojoj je brzini menjač -- pokazuje mi samo u sport modu, a ja bio voleo da to imam stalno.
 4. dankoj

  Kodiranje F16

  Hvala na odgovorima. Ja sam bio razumeo da ISTA+ može da radi sve, pa i kodiranje, pa rekoh kada se već bavim onda da imam kompletno. Probaću sa Bimmercode-om, ali koliko zhavatam OBD-Ethernet adapter onda treba da začakim preko wireless bridge-a (acces point). Od ranije imam BlueDriver OBD scaner, koji ima svoju app, ali tu ne vidim da ima kodiranje i deluje da adapter nije kompatibilan sa Bimmercode.
 5. dankoj

  Kodiranje F16

  Da li ima neko da se bavi kodiranjem, tj kastomizacijom opcija. Imam X6 F16 2017, pa bih hteo da podesim sitnice. Našao sam ISTA+ i dokumentaciju, ali mi deluje previše posla za jednokratno podešavanje.