draskobg

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by draskobg

  1. hvala vam puno ljudi,mnogo ste mi pomogli,radio mi se palio i gasio,na kraju nije hteo ni da upali,tj ni da zavergla i iskocila mi 2 osiguraca,27. i 28. a pojma nisam imao za sta su,pa da ne jurim brdo zica a morao sam da zurim na razgovor za posao...puno hvala jos jedanput :preved: toliko sam se pogubio da sam na pogresnu temu odgovorio,hehe ;)
  2. dakle,imam bmw 318 i,84' god. i hitno mi treba sema osiguraca...ako neko ima,bio bih mu jako zahvalan da mi da...hvala unapred :preved:
  3. e momci,mogu li se izmajmunisati i stavljati delove sa nekog drugog bmw-a na 318 i?? tipa anlaser,branici,svetla itd...? :D ajde hvala svima unapred...ziveli :focus:
  4. znaci saznao sam tako sto sam na googlu kucao `bmw forum srbija` :dance3:
  5. i izvinjavam se...nisam rekao jos da je auto `84 godiste,77 ks,i 1766 kubika.... :dance3:
  6. pozdrav!! Evo ovako,dolazim iz Beograda,imam 23 godine,student sam,radim povremeno kao konobar i pre neki dan sam kupio svog prvog BMW-a i mogu reci da sam jako zadovoljan automobilom s` obzirom da je star 26 godina i da je u veoma dobrom stanju....Limarija mora da se poradi malo,kod blatobrana i pragova...ima i jedna manja rupa ispod zadnjeg sedista koja je kako tako zakrpljena...osim toga,auto ne treba neke vece popravke,malo treba i da se boja odradi (nije sav saren,al polako pocinje da biva :dance3: ) Tako da mogu reci da sam veoma zadovoljan kupovinom...Ovde sam da bi se raspitao i saznao