zigisabac

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zigisabac

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 07/10/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor Radosavljevic
  • Lokacija
    sabac
  • Automobil
    BMW e30 318i m40
  1. Na istom autu isti problem, na vozacevoj strani je sve suvo a na suvozacevoj sam danas usisao oko 3 litre vode, odvodi sa sibera cisti, odvodi ispod sofersajbne cisti, na podu ne vidim nikakvu rupu stvarno ne znam gde bi ovolika voda mogla da udje, trebalo bi da je ogromna rupetina sudeci po kolicini vode u kolima. Ako neko ima ideju gde mi je auto busan :rolleyes: nek pomaze!!!
  2. Problem resen, veca centralna rupa na felni nego ono sranje na glavcini, pa su bili plasticni prstenovi koji sluze da felna legne u centar. Nekom magijom je na prednjem levom tocku taj prsten nestao, stavljena oba nova, vise ne trese.
  3. Moguce da stvarno nije ler ventil jer imam isti problem na e30 318i m40 a i taj ler ventil sa slike gore je identican kao kod mene, danas cistio WD sprejem i nista, stavio drugi nista, verovatno me j..e protokomer koji je vec otavaran i pitaj boga kako stelovan. Sutra probam drugi protokomer pa cemo videti ima li razlike.
  4. posto trenutno vozim navedeni auto koji i dalje trese na brzinama preko 80 km/h, liljo zanima me jel taj mehanicar ustanovio da nisu krivi diskovi ili? Probacu da izbalansiram gume pa cemo videti.
  5. imam identican problem na e30 318i m40 isto mi prebacuje na plin cim ga upalim, ler na plinu je oko 950 obrtaja a na benzinu skoro 1500, rece mi mehanicar da mi je takav ler jer mi nije u redu step motor i da probam da ga ocistim. javi ako nesto uradis a ako je ovaj jbn step motor javljam sta sam uradio.
  6. probacu da ocistim, hvala na savetu.
  7. Ako vozis na benzin sto se tice ler gasa zeza te step motor ili Icv, a ako vozis na gas u zavisonosti od uredjaja a predpostavljam da nije sekvent onda te zeza ili ler motor ili nije dobro podesen gasni uredjaj ili oba navedena. sto se motorica tice mozes ga skinuti i oprati u ultra zvucnoj kadici ili ga dobro naspricati WD om i probati ocistiti sto bolje naravno unutra ne spolja. a za gas u neki servis na stelovanje....Kada to sredis a problem ne bude resen onda trazimo dalje...a sto se tice centralne ne mogu ti pomoci zao mi je... Mozda malo glupo pitanje, ali da li moze auto da radi bez to
  8. Znam da su najbolji orginalni delovi ali ovo mogu da dobijem dzaba sa drurarovog rasturenog stranca e28, pa reko da probam mozda nesto i uradim.
  9. Kljuc izgleda do jaja, ja cu probati da namontiram centralnu (koju cu da povezem na alarm koji vec imam na autu) i podizace sa e28, ako na budem mogao da upasujem probacu neki aftermarket ako nadjem u svakom slucaju javljam sta sam uradio.
  10. I kod mene su 2 vrata, valjda ce se naci ovde neko sa malo vise iskustva i pomoci nama neukima :prankster2: , ako ne preostaje nam da probamo sami pa sta bude.
  11. Ugradio bi centralnu bravu i el. podizace u e30, zanima me jel odgovara sistem sa nekog drugog BMW-ovog modela, posto mogu da nabavim te delove sa e28, unapred hvala na savetima.
  12. To su sad moja kola, za par dana ce da legne plin i to je to, ostalih ulaganja nema, ljiljo stvarno si ga pazila i mazila...
  13. Igor, Sabac trenutno vozim e30 318i