alkonibmw

Members
  • Content Count

    1497
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alkonibmw

  1. Svaka cast za trud i rad.. Auto ti je brutalan.. Nema sta dalje da se prica/radi.. Samo zadovoljstvo u voznji i uzivanje.
  2. Profesore, da li si resio problematiku?
  3. Nekim lepkom, zaliven smrtno. Morao da se sece far.
  4. Moze naravno, zajedno smo jaci :-)
  5. Hvala burazeru.. Zvao sam ih, ali ipak ga moram otvoriti NAVI, da bi im dao oznaku lasera da mi poruce.
  6. Lepkom za soferku, sastavljen, usrafljen na 4 mesta radi sigurnosti i resen problem.
  7. Potrebno: - laser za NAVI02 - suspleh ispod motora
  8. Mali update ... Na auto je odradjeno - komplet kocnica, sve plocice, svi diskovi, ulje u kocnicama - servis menjaca - servis motora - spaneri i pogonski kaisevi - letnje gume i sredjena jedna felna koja je bila malo kockasta (naravno nas drug Zuca, sve pohvale za rad) - ugradjeni xenoni u dugim svetlima - zamenjeni bocni zmigavci (bela boja) - umesto ccfl, dosli su led angel eyes (jedino oni nisu pravili zbrku u autu) - auto komplet ispoliran Potreban laser za NAVI02 uredjaj i sus pleh ispod motornog prostora, ostalo je sve reseno na autu. evo malo i slika
  9. Mali update Radilo se oko sedmice.. - odradjeno dubinsko pranje podova i tapacira u gepeku - pranje motornog prostora - xenije u kratkim svetlima, posto nije bilo - angel eyes ccfl - led u kompletnom enterijeru - shadow line bubrega i lajsni oko prozora a u subotu je palo i poliranje farova, kompletna restauracija u vremenskom periodu od 13h do 03h posle ponoci Glavni krivac za ovaj rad je Aleksandar Bratce, sa foruma. Pedanto, temeljno i fabricki vraceno sve na svoje mesto. Odradjeno bez greske, farovi svetle vrhunski..
  10. Moze naravno.. Od e46 odgovara. :-)
  11. Potrebno mi je sledec, pa ako neko ima da proda ili zna gde ima da se kupi.. - fabricka dizalica 71126767945 - kuka za vucu (srafi se u braniku) - senzor ugla volana - bravica za vratanca na rezervoaru 67116923972 - sus pleh ispod dela gde je motor
  12. Iskreno, ovaj agregat me odusevio kako ovog teskasa nosi plus 20 coli guma.. Fino poteze.. 230-250.. ko iz sale.. Odlican je.
  13. Biciklisticke neke :-) Hvala svima na lepim recima drugari.
  14. Jeste prevoz ozbiljan, ali veruj mi da kada sednem u X-a, to je opet carobni osecaj.. X je X, sedmaja je sedmaja. Sve ima svoje cari.
  15. Hvala drugari, da vam se vrati. Motor je 3.0 D, nista alarmantno. Ali ide ko nevreme..
  16. Ja porucio, stiglo je.. Namontirao i sve besprekorno radi. Zaista je lep detalj, sitnica ali bas bas mi se dopada. Vanja, samo napred. Idemo u dalje projekte. Sve reci hvale za naseg druga sa foruma (Vanju) :dance3: :dance3:
  17. Pozdrav i dobro nam dosao.. :e30: :e30:
  18. Pozdrav i dobro nam dosao.. :e30: :e30:
  19. Neka je sa srecom kupovina.. Puno predjenih km ti zelim. Auto je bas bas lep. :dance3:
  20. Sirokog spektra je bio problem, tako da ti mogu reci za sta god me pitas, ako neko ima ovakav ili slicne probleme, pisacu o tome..
  21. Uspeo sam sve da resim.. Mozda je taj uredjaj mnogo funkcionalniji, ali nekako mi je fabricko fabricko.. Onako rascupanog, mogao sam mu staviti sta god, ali sam se ipak odlucio za stock farijantu. PS. svakako hvala za sugestiju i eventualno kompromisno resenje.
  22. Da malo osvezim temu.. Posle mnogo predjenih km (15000) odradjen je mali servis - ulje - filter ulja - filter goriva - fileter vazuha - filter klime - dopunjena klima - oba PK kaisa - dve plivajuce kugle u zadnje trapu - dva ramena u desnoj strani prednjeg trapa - silen blokovi prednjeg trapa - remont alternatora I to bi bilo to od redovnog servisa. Dalje, kupljeni su: - alu pragovi - mp3 cd charger - mk4 navigation computer - display-i u naslonima za glavu Sve to smontirano i krenuo je na zasluzeni odmor u nasem daljem komsiluku, Greece svratio u isto mesto gde sam pros