Sicko

Members
  • Content Count

    2327
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sicko

  1. Epoksi premaz i nema greške. Mada ja sam u hali išo na košuljicu pa premaz asfalton, toniran (to je premaz za horizontalnu signalizaciju). Nije skup, otporan na sve živo... To je najbolja sirotinjska varijanta. 

    Taj pvc pod kako podnosi pukotine na betonu? Daj link neki.

    P.S. Ovo je najkorisnija tema odavno na forumu 😀 .

  2. Miki idol mladih 😀.

    Odakle li ti volja za ovolikim zajebancijama, još za slikanjem svega još za postavljanje svega na forum. Za svaku pohvalu.

    Ja ako se nakanim da operem auto na samouslužnoj, veliki uspeh  😀.

    Inače lepa kolekcija...

  3. 1 hour ago, StunterSM said:

    A u moj servis bas stizu ti diferencijali i reduktori bas iz te tvoje nemacke. Ovde se rade i salju nazad. A radimo ih puno, bas puno.. A roba koju proizvodim, se bas prodaje u nemackoj i u celom svetu. Cak uskoro imam i cast da radim na automobilu koji se prodaje za 2.4 miliona eura, i krenuli smo u saradnju sa kompanijom iz Uk-a da im proizvodimo srce diferencijala za kit car, nesto slicno rodsteru kobri... Nisi mi rekao cime se bavis? 

    Miki, idol mladih 😀

  4. Mene kod ovog buni godište. 2002 a stariji tip volana, nema prstenova na tabli i koliko vidim asc. 

    Moslim sve je to ok za neko 2001. kad su krenuli restajl varijante. 

    Verovatno je ok sve ali nikad nisam video ovu varijantu sa ovim godištem.

  5. Prošlo je vreme kada se aitomobil razvija skoro deceniju... Sad se štancaju uz pomoć softvera, na žalost.

    Na primer e39 je počeo da se razvija početkon 89. U 92oj je prihvaćen dizajn nekog baje iz Japana a 95 je lansiran. To je 6 godina...

  6. Ma beži ima tri vrste farova, obični led dobiješ samo dole crticu pravu(kao sa prvog linka), pa ako hoćeš da budeš džek iskeširaš malo više i dobiješ dinamički led far ima i male crtice na kraju kao neko blago retardirano U slovo, e ako si pokornik bluda i razvrata onda odrešiš kesu i uzmeš laser far on ima ove nazovi prstene kao plavi gore....