Gagi Hamann

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gagi Hamann

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 11/25/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dragan Jovanovic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW E46-uskoro
  • Interests
    BMW automobili
  1. I meni su na kolima prekjuce skinuli i prednji i zadnji znak! Nije BMW u pitanju, ali opet mi nije jasno, jel to opet postao trend ili sta?! Jbm ih usta sve!
  2. @M54, Hvala na detaljnom i opsirnom objasnjenju i na pomoci! ;) @Zeljko_srb, imas pp :)
  3. Mislio sam ovde da uzmem E36, u Srbiji! Ako nadjem dobrog! Znam da ne moze da se uveze, tj. registruje E36! :)
  4. Naravno da cu biti iskren, nisam u fazonu da izmisljam cenu, ne vidim poentu toga! Mozda uzmem i E36 kupea, sto sam i prvo planirao, ako izleti neki odlican! Mozda mi je bolje da za te pare kupim dobrog E36, nego neku krsinu E46. Videcemo! :)
  5. Izvini, tek sad videh da imas 99 godina! Drz` se! :) Iz postovanja prema tvojim godinama, povlacim sve upuceno tebi! Poslusacu tvoj savet! Ipak, iskustvo preovladava! :D Veliki pozdrav za tebe! ;)
  6. @zvonkog, Pa naravno da si ga tad platio toliko kad su cene te godine bilo duplo vece nego sada! A i od tada su izasle tri verzije tog modela! Pocev od restyling-a, pa do najnovije generacije! Normalno je da cena posle 4 godine padne na 5000 recimo (naravno da smo svi culi za amortizaciju i krizu koja je pogodila svet, a i svi znamo kako i na koji nacin u Nemackoj menjaju automobile)! Normalno, uvek ima primeraka koji su skuplji i od novije generacije, ali to je posebna prica! @325ixA, Nisam znao da ti je prvi post bio ironican! U svakom slucaju, ako prve verzije E46 idu od 2500 eura, naravno
  7. Jel mislite da ne moze da se nadje dobar E46 u Nemackoj za 4000-4500? Iskreno!
  8. Kako je dobar! Perverzija! Ali 9200 :) Ja planiram da izdvojim do 4000-4500 za auto ( tamo ) plus carina, porez i ostalo!
  9. Jos nesto, jel kod uvoza bitno da auto samo ima euro3 standard ili postoji i neko ogranicenje u godinama?
  10. Jasno! Na toliko sam otprilike i racunao! Videcu! Moram dobro da razmislim! Hvala momci!
  11. Da, da! Vidim po imenima da ima masu turaka koji prodaju kola na mobile.de Popricacu sa nekim ko dovozi kola iz svabije, pa cu da bacim na papir cenu sa njegovom uslugom i cenu kad bih ja isao sam po kola ( u stvari ne sam, nego sa devojkom i njenim 120d) pa cu da vidim kolika je razlika u pitanju! Mada znate ono, put sa voljenom osobom u Nemacku po E46, neprocenljivo! :)
  12. Videcu jos sta i kako! Mozda je stvarno bolje da mi neko doveze taj auto ili da ja odem sa nekim, ko se vec bavi time, pa da lepo izaberem auto koji hocu! U svakom slucaju, hvala na pomoci!
  13. Hvala vam puno na savetima i na pomoci! Ljiljo, hvala za linkove! Uglavnom, shvatio sam proceduru! Koji su najbolji sajtovi za Nemacku, osim mobile.de?
  14. Hvala na odgovoru i na pomoci! Imam te u vidu!
  15. Najverovatnije cu otici u Nemacku da kupim E46. Zanima me kako i na koju foru ja mogu da ga dovezem i da li uposte mogu da ga dovezem sa nasim dokumentima? Koja je procedura i kako to uopste funkcionise? Da li postoje neke njihove "probne" tablice ili neka posebna dozvola kojom bi mi se omogucio prevoz tog vozila do Srbije? Hvala unapred!