vladael

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vladael

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/22/1987

Profile Information

  • Ime i prezime
    Petrovic Vladan
  • Automobil
    bmw e36 318i
  1. vladael

    E21 modeli

    Upravo zbog toga i pitam,nemam te informacije u prste kao vecina vas. :prankster2:
  2. vladael

    E21 modeli

    Tako ce i biti,samo me cudi da niko ne zna foru sa tim modelom,dal je radjen za Americko trziste? Ali opet nisam ni na jednoj slici nasao ove spojlere.
  3. vladael

    E21 modeli

    Za ulaganje mi je jasno,ali postavlja se pitanje koliko dati za njega,dugo stoji neispravan(glava skinuta),fali spojler na gepeku,ostecena maska,keder vozacevih vrata,desna stopaljka... Ne bih ga kupio za preprodaju vec za lagano sredjivanje.
  4. vladael

    E21 modeli

    Nije jos niko startovao.. :yes: Ali nisam ovde da bi ga prodavao,vec da cujem ostala misljenja,vredi li sredjivati ovo.. Nisam jos pronasao na netu nekog sa ovim tipom "opreme".
  5. vladael

    E21 modeli

    Pozdrav svima,sasvim slucajno sam naleteo na jedan e21 323i,u mnogo losem stanju. E sad,mislim da je dosta redak po nekim detaljima kao sto su: kockasti farovi,spojleri pocev od prednjeg branika,preko sajtni,pa do zadnjeg,staklo izmedju stopaljki. Cuo sam se sa vlasnikom,tvrdi da je sve fabricko. Ako neko nesto zna o tom modelu neka napise,da razmenimo misljenja.
  6. Konacno nasao vremena,i skinuo pk kais.. Zuji i dalje,tako da smo eliminisali servo pumpu,vodenu pumpu i alternator. Primetio sam da prilikom gasenja ispusti neki vazduh ispod usisne grane,tako da se spremam da ispratim sva creva,da vidim gde je problem i resim to. U trenutku kada presavijem crevo koje ide na poklopac motora(iberlauf) zujanje prestaje.. Najverovatnije da je 777.boban u pravu,da je ta "pasteta",samo da to resim pa cu rezultat podeliti,mozda jos neko bude imao problema,pa mu bude od pomoci. pozdrav
  7. Ima klimu,ali kompresor klime sigurno nije,jer je jednom prilikom skinut njegov kais,i naravno culo se zavijanje.. Dolazi iz motora,tj agregata,ali nezgodno je da se cuje odakle tacno. Inace,cuje se samo na leru,kad dam gas-prestaje. E sad,desava se nekad kad je hladan i kad smotam pun volan,da se blago zatrese auto,nisam siguran da li ima veze sa pumpom,ili je to normalno.. Hvala na pomoci,dobro dodje savet,skinucu neki dan sa drugarom pk kais na kratko i probacemo. :-)
  8. Zdravo drugari,imam e36 318i sa m43 motorom oko 4god,dobro me sluzi,inace automatik je,pravo uzivanje u voznji, i vec neko vreme se cuje zavijajuci zvuk iz motora,i to tek kad se zagreje,i samo na leru. Dva automehanicara su tvrdila da su to roleri i bili su ubedjeni 100%,ali ipak nisu. Zamenjeni su,i kais,i opet isto. Kazu teraj to i ne diraj nista.. :mellow: Mene nervira taj zvuk jer se motor skoro i ne cuje od njega,i hteo bih to da sredim. Moje misljenje(nestrucno) je da je u pitanju vodena pumpa,pa ako bi neko bio voljan da pomogne,tu sam da saslusam.. :D Da dodam,duze vreme sam n