M2Infinity

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M2Infinity

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/18/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Preocanin
  • Lokacija
    Beograd, ZEMUN BRE!
  • Automobil
    BMW 320i e30
  • Interests
    Computers and Science! In d meantime, everything that is related to gasoline :)
  1. @Nikolaus Veliki problem moze biti uzrokovan gorivom. Moj zet vozi C5 Max, dizel varijantu i dok je sipao na lukoil-u nije dimio, od kako je preshao na Aviu pocheo je da dimi kao besan, a auto mu je star 2 god i preshao je 67000km. Iskreno pokushaj da ga dovedesh do dna, odesh na bilo koju drugu pumpu a ne gde sada sipash, da ga napunish do chepa, izadji na ravan put i stisni ga malo da izbacish svo djubre iz njega...
  2. Jaoj toliko sexualnih odnosa oko fara :dance3: Danas sam probao da demontiram farove, i to je toliko zapeklo da mislim da tju polomiti neshto... Poshto je vetj mrak uveliko, a garazhe nema, sutra sam zauzet, ali u sredu do podne javljam nastavke radova... :dance3: Nemam pojma za sochivo, chek da demontiram far :dance3: Nashao sam plastiku za Andjelku na starim mrtvim venecijanerima (ona plastika za podeshavanje) :dance3:
  3. E pa majstori, ajde javite se Vi iz Beograda, recite lepo gde Vam je servis, i koliko kosta zamena klackalice i pakovanje motora nazad u auto. Prosto i jednostavno. Potroshih pare na telefon za 4 dana i ne nadjoh nishta.
  4. Fen za stolariju ? Ili bash mora rerna ?
  5. Pa tamo sam i nashao link ka google-u :) A btw, ne bacam farove u rernu vetj samo plastiku od koje pravim Andjelke :) Bi ja vrlo rado otishao da proshetam po bubnju, ali sa obzirom na to da ne mogu da nadjem choveka koji tje mi spakuje motor i klackalicu, netju skoro otitji negde :dance3: P.S. Sorry za off, ne mogu da verujem prosto da od 17 brojeva okrenutih na podruchju Beograda niko ne mozhe ili netje to da mi uradi...
  6. Da, lepo, ali bash u tome i jeste problem, izgledaju prosto :) Uopshte mu ne daju onaj namrshteni izgled, jer mu je prevelik krug, i nije dovoljno sakrio svetlost ledova tako da se dosta rasipa... Onaj howto sa google-a je mama :) Dobijesh kao polu mesec i zavrtish za 30-tak stepeni kao sredini maske, dobijesh neshto jako mrshtavo i bolesno :) Videtjemo, samo ova plastika glupava da se rodi negde :)
  7. Pogledaj gore pomenuti link, i videces kako da rastavis far u sastavne delove. Moja zamisao je da ga stavim bash u sholju i prislonim na staklo, s`tim shto je ovaj angel housemade, i nije pun krug, vetj 2 tretjine kruga, pa imash prostora za zavrzlame. Jako je bitno da na kraju pakovanja sve bude picikato, jer ako ti ne bude lepo dihtovalo i udje vlaga, sj3b4o si stvar :) U ss, strpi se dan-dva, ja chim zavrshim prsten, javljam ti kako je proshlo pakovanje :)
  8. Moj je isto `86-to, tako da je sve kao na slici :) Hvala btw :) Samo josh plastiku da nadjem i kretjem u sklapanje, sve ostalo pribavljeno :) Chim napravim andjelku kachim slike! Pozzz :) P.S. BAG, izbacio mi je za post iznad na fast reply da je bio flood i nije ga bilo, onda sam napisao ovaj, pa se ovaj iznad pojavio, chisto da se zna da nisam spammer :dance3:
  9. Hvala hvala :) Bitje to mrshtavi Angel Eyes, jer nije pun krug :) Snatji tju se vetj :) Danas idem samo da nadjem zadnji deo, a ujedno i najbitniji... Treba mi mrtva plastika (ali puna, ne shuplja...). Diode nabavio, otpornike nabavio, izolaciju nabavio, refleksionu traku nabavio... Kachim slike chim bude gotovo :)
  10. Znachi mislish varijanta, nakachim akumulator, okrenem kljuch, svetla na pozicije, unimer i gledaj gde je pozicija ? Ako je to, onda OK :) P.S. Gledao sam ccfl, ali u zhivotu sve volim da radim sam, nekako mi posle bude milije i vishe pazim na to.... Najlakshe je kupiti i montirati, ali onda te prodje sretja brzo... Ovako custom nekako traje vechno :) A i treba da upoznam BMW-a sad u dushu, a iskreno nije lako jer je specifichan u odnosu na druge proizvodjache... Spec. ovako iskusniji model po godinama :)
  11. Dok chekam da vidim shta tju sa motorom uraditi i shizim po ceo dan, doshao sam do zaludne ideje da pravim po tutorijalu sa google-a angel eyes custom, i montiram ih na svog malenog :) Interesuje me sledece, kao elektro tehnichar, diode i optornici, kao i lemljenje i pakovanje mi nije problem, ali na shta da vezhem angel eyes. Instalacije u BMW-u su mi totalno nepoznate, i nishta mi nije jasno... Ako mozhe neko detaljno objasnjenje bio bih zahvalan.... P.S. Pitanje je da li ga vezati na pozicije i koja je to instalacija na faru, ili izvlachiti komplet novo na neki xy prekidach ?
  12. Daj bre nemoj se zezati, u Zemunu nema tramvaja :rolleyes: Gde je Dragance ?
  13. Pozdrav, Zovem se Milos Preocanin, iz Zemuna sam i `85-to sam godishte... Par Vas me sigurno zna iz perioda 2004-2005.e god kad sam vozio Porsche-a 944 i Kanijevog raspalog Yuga. Eto sada sam se namerachio na 320i kockicu staru lepu, finu, shestaka nam nasheg divnog :rolleyes: Pa od srede cim vidim kako da ga upalim dolazim vam na okupljanje :) Pozdrav svima