milos0809

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milos0809

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 09/08/1981

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Milosevic
  • Lokacija
    Novi Sad - Zrenjanin
  • Automobil
    BMW 320d E46
  1. Nisam znao za ovu foru Follow me. Bas je cool...
  2. Ne znam zasto ti niko dasad nije pomenuo jos jednu funkciju tog zutog torugla... Elem, kad pokupis neku ribu obavezno to ukljucis, malo mu das po gasu (u krivinama najvise, 2 - 3) i mozes slobodno da preskocis predigru!!! :diablo: :curtsey: :wub: B)
  3. Ima li neko viška poklopac/zatvarač one pregradice pored ručne kočnice za E46 ?
  4. 6200 Meyle HD u Gazeli,zamenio neki dan. Ovi sto sam skinuo levi los, desni malo bolji.
  5. Skines veliki poklopac i videces ga. Meni je riknuo prosle zime a majstor mi zamenio prvo veliki termostat pa tek kasnije "mali". 1000 i neki dinar je. Mozes i sam zameniti,prosto je a i meni su bili isti simptomi kao kod tebe.
  6. Jel su vam se culi kad npr prelazite prugu u prvoj brzini? Meni se cuju kao da udarac,na rupama i sl, a na velikim brzinama nisam primetio da trese nista i auto ide pravo kao strela. Imaju malo lufta,dizao sam auto.
  7. Dihtung gumica kod termostata. Hvala drugari. ;-)
  8. Sad sam video gde pusta. Sa leve strane motora preplicu se dva creva i tacno iznad njih u taktovima izbacuje vodu. Zna li neko sta se tu nalazi?
  9. E da,najnormalnije mi radi auto. Bas nista nisam primetio,dizanje temp i slicno...
  10. E46 320d, u zadnjih par dana mi pali lampicu za rashladnu tecnost. Imam antifriz u njemu a dosuo sam 2l vode iz par puta i opet mi se danas upalila lampica. Ne vidim da gubi tecnost negde. Ne znam li se sipa i voda ili samo neka rashladna tecnost? Sta da radim?
  11. Problem ustanovljen,samo nisam bio na forumu nesto vremena. Kazu u Delti da mi je crkao navigacioni kompjuter tj jedinica u gepeku u koju se stavlja cd. Probali drugi i radi normalno. Ima li neko da viska da proda? :)
  12. Evo sad idem iz Delte, i kazu da je riknuo senzor zauzetosti suvozacevog sedista, 10700 din plus ruke oko 7000 i popust 20% izadje 14000-15000 otprilike. Medjutim,nijedan airbag se nece otvoriti ukoliko pojas nije vezan. Ni vozacev ni suvozacev(iz iskustva znam da je to tacno ali nisam bio siguran), pa razmisljam da je ok opcija da to prespojim kad se svakako nece otvarati bez pojasa. Ne znam bas kakva je logika sa tim vezivanjem vozacevog pojasa,posto neko mora voziti jel, ali valjda zbog parkinga su to tako resili, jbm li ga. A posto ja nisam bas vican popravljanjima elektro instalacija, im
  13. E drustvo, pali mi se lampica airbag-a vec duze vreme i to iz cista mira, nevezano da li neko sedi na suvozacevom sedistu ili ne,kasnije se i sama iskljuci. Majstori mi kazu da je senzor bez da gledaju auto,posto je to u 95% slucajeva,tako bar oni kazu. 12000 je nov senzor u Delti. Sad mene interesuje da li postoji neka finta da se on stalno ukljuci,prespoji, da ne moram da ga menjam(ako je vec on crkao)?