Moj Ljubimac

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Moj Ljubimac

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/11/1988

Contact Methods

  • Skype
    nenad_smiljanic

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nenad Smiljanic
  • Lokacija
    Smederevo
  • Automobil
    Bmw-318i 1987
  • Interests
    Vozi,vozi i samo vozi..
  1. Da,da od nervoze i besa sam pomesao loncice.. Meni treba za Siroki stop,`88. je godiste.. A za dva lima mi se ne daje bas 90e . E veceras sam nacuo nesto da postoji covek u Zemunu koji pravi rubove ali nisam uspeo da dodjem do njega ili broja...Kazu da je u Cara Dusana kod neke okretnice,e sad...
  2. Hvala na trudu druze ali nemaju.Sad sam zvao.Ne mogu da verujem da za ovaj noviji tip nema,a za stariji,siroki stop ima.
  3. Pozdrav forumasi... Potrebna mi je pomoc oko nalazenja rubova...Nalazim se u Smederevo i ne mogu da nadjem zadnje rubove za e 30,siroki stop,kraj `87. 2-vrata. Narucivao sam u Delmax-u ali poslali mi za karavana. Zvao sam Golas-a ali kosta me 4700 po rubu. Mislim da je to malo mnogo. Ove sto su mu poslali greskom za karavana,placao sam 2100din. Jel ima neko neko resenje??? Auto mi stoji na kanalu vec par dana,a kako stoje stvari,bice jos. Unapred hvala.. Pozz
  4. I ja imam isti problem. Doduse danas sam ga upalio,malo je trokirao,ali mali gas sam mu drzao,neko krace vreme.Ja nemam karburator i nalazi se iznad poklopca ventila.Rekose mi da probam da ga operem jer je bio kao potopljen u ulju,zamascen. Nisam primetio neku razliku ali moram naci resenje. Jer zna neko caku da se sredi mehanicki saug?? Ili koliko kosta da se zameni ovaj ili sta vec??
  5. Hvala na uputstvu,ali nasao sam kvar.Doduse sa jednim majstorom..:) Otisao mi je saug. Skinuo sam ga i oprao faminom,osusio i montirao..Ali nisam primetio neku razliku u leru.sad je toplo pa nemam problema sa paljenjem ali videcemo za koji dan kad padnu temp. oko 0 c. I da zaboravih da kazem da samo benzin koristim,nemam plin. :/ pozz
  6. E sad i ja sam se nasao tu negde na ovu temu! Samo sto kod mene pali i bez gasa ali se nakon kratkog vremena rada ugasi i tako nekoliko puta. To mi se desava kada je bas hladno kao danas! Cak i sa malom vecim gasom hoce da ugasi! A ne bi da mu nabijam jaci gas dok je hladan. U pitanju je m10 318i. Ako je neko imao slicnog problema i nasao resenje,neka podeli sa nama slobodno!
  7. Hvala svima na savetima..za pocetak cu probati ulje i filter,ipak to mi je jeftinija varijanta,samo da mi i pumpa ne ode. Pratio sam pitanja i odgovore za koje se ulje odluciti za ovaj motor..Posto moj motor ne trosi ulje,odlucicu se za polusinteticko,pa da vidimo.Javljam rezultete!!! pozz svima!
  8. Pozz svima. U pitanju je lampica za ulje.Pri paljenju motora, lampica se zadrzava neko vreme ili nestane ako dodam malo jaci gas.E aj to i da razumem ali desava se u toku voznje da mi se pali povremeno,kada je motor vruc. Nivo ulja je malo ispod Max-a. Auto je kod mene 3 meseca i prethodni vlasnik kaze da je menjano i da nije predjeno ni 2000km.Ulje je zuckaste boje..Hteo bih da mu radim mali servis pa me zanima misljenja iskusnijih vlasnika svojih ljubimaca... Unapred hvala...
  9. Ja imam slican problem na kockici,ali samo kod mene je prica kada jace krecem ili sam pod opterecenjem na usponu,tada ce osete vibracije kardana.Inace ovako pri vecim brzinama se ne oseca. Nisam nesto jurio po majstorima jer sam smatrao da nije nesto opasno i hitno...ali interesuje me sta je u pitanju..
  10. Pa oni glavni osiguraci koji su pod haubom,su citavi svi.E sad ako jedino nema jos negde.. A jel moze da se zameni samo obrtaljka ako je ona vrisnula?? Ili ide ceo sat? Hvala svima na svakom trudu.. ;)
  11. Nedavno sam imao kvar elektronike. Crkao mi je komutator a zatim i relej i kompjuter.Ne znam kako i zasto,jednostavno iz cista mira,samo se ugasio auto. U pitanju je m10 motor. Zamienio sam sve to i sad mi ne radi obrtaljka? Zna li neko sta je u pitanju? Nije neka bas bitna stavka ali volim da je sve u funkciji.
  12. Dok se vozimo,sve je tako lepo dok se vozimo... ;)))
  13. Zaljubljen sam u Bmw serije 3. I sada sam dospeo do jednog malog starijeg,ali uzivam u njemu iako je u malo losijem stanju,ali nadam se da cu uspeti da ga doteram :)