azi

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About azi

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/25/1978

Profile Information

  • Ime i prezime
    Горан Аранђеловић
  • Lokacija
    Nis, Durlan
  • Automobil
    318i e36 M40 automatic
  • Link do vaseg automobila
    http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=19180
  1. http://imageshack.us/photo/my-images/577/e36m40.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/684/nosacdizni.png/ brojevi 5 i 6 su ti ta creva
  2. Ja samimao isti problem i radio svasta dok nisam slucajno video da je naprslo jedno od ona dva creva duzine od oko 4-5 cm sto dovode i odvode benzin iz onog nosaca dizni. Zavuceno je ispod usisne grane pa se ne vidi najbolje, a i tamo gde vlazi benzin odmah isparava pa ga ne vidis.
  3. Ako tako treba, onda je u redu. Hvala puno!
  4. 318i M40, kad ga upalim ujutru ler sa oko 1200 u roku od sekunde padne na normalnih 600 koje inace drzi. Koliko znam broj obrtaja bi trebao da bude bar malo duze povisen. Sumnjam na neki senzor temperature? Ako neko zna sta moze da bude neka javi. Regulator ler gasa (step) nije u pitanju jer sam stavljao drugi i isto se ponasa. Hvala unapred, pozdrav! :help:
  5. Pozdrav svim clanovima BMW kluba! Evo da predstavim i mog mezimca: e36, 318i, 1992, automatik
  6. Veliki pozdrav ljubiteljima BMWa!

  7. I jos nesto, gde se nalazi senzor temperature za regulator obrtaja na leru ili step gasa?
  8. Srecan rodjendan!

  9. Srecan rodjendan!

  10. Srecan rodjendan!

  11. Skinut je sa stranca, uvek mogu da vratim stari. Sta mislis o senzoru leptira gasa na usisnoj grani? Sta ima u Mitrovici, mnogo lep grad, ziveo sam 5 godina u Rumi.
  12. Imam 318i 1992 automatic. Ima oscilacije obrtaja na leru, narocito kada je hladan motor. Po onome sto sam procitao verovatno je u pitanju protokomer, posto sam regulator obrtaja na leru zamenio i ista stvar. Interesuje me da li uzrok moze da bude i neispravan senzor na leptiru gasa na usisnoj grani i da li je on vezan za protokomer( verovatno jeste)? Hvala unapred, pozdrav svim ljubiteljima BMWa!
  13. Pozdrav za sremca, dobrodosao!
  14. Imam 318i 1992 automatic. Ima oscilacije obrtaja na leru, narocito kada je hladan motor. Po ovome sto sam procitao verovatno je u pitanju protokomer, posto sam regulator obrtaja na leru zamenio i ista stvar. Interesuje me da li uzrok moze da bude i neispravan senzor na leptiru gasa na usisnoj grani i da li je on vezan za protokomer( verovatno jeste)? Hvala unapred, pozdrav svim ljubiteljima BMWa!