6041321as

Members
  • Content Count

    118
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About 6041321as

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 08/26/1989

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksa Sijakovic
  • Lokacija
    Backa Palanka
  • Automobil
    BMW e46 320cd M
  • Interests
    Samo BMW OD-DO!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav druze, pomozi ako mozes. Imam e46 320cd 2004god. imam problem sa belim dimom iz auspuha,a vidim tvoj komentar na ovu temu pa da te pitam. Ovako, auto gubi recimo 2 deci vode na 200km to bas otprilike, izlazi beli dim na auspuh i vrlo je blag mozes ga disati. Lokalni majstor kaze da se oseca slad u mirisu dima i da je u pitanju sagorevanje antifriza. E onda kad ga izluftiram i sve dospem, onda ne dimi par dana. Na niskoj temp. se najbolje vidi dim. Sta mislis da li je dihtung ili glava ili ces mi reci moze biti i jedno i drugo? Najgore na svetu mi je da skinem glavu a da nije dightung
  2. Hvala svima! Ti druze vidim da ne znas,ali na youtube vise nema postavljana muzike koju hoces. Odmah ti na mute stave video zbog autorskih prava. Ovo je neka default melodija sa youtube-a.
  3. Hvala na lepim komentarima. :) Pa nema poente,al aj kad vec pitas recimo da je poenta to, da je vrlo dobro voziti ovaj auto i gledati je. Pogotovo ovaj deo kad i ona tebe gleda.
  4. Da li neko zna kako da otvorim skoljku smart key original kljuca od e90. Varijanta skoljke je gde je samopunjiva baterija i nema onaj deo sto se skida za zamenu baterije. Cuo sam par varijanti,da je BMW to zapecatio pa da mora i da se greje u rerni na 200C 5 minuta da popusti lepak inace ce puci zabice prilikom otvaranja itd itd.. Ovde uvek volim da pitam i uvek dobijem neki dobar odgovor. Hvala unapred!
  5. Nisam te najbolje razumeo za pohvalu :) Pa sutra mi stizu pa cu videti. Sigurno pise made in germany e sad...
  6. Fin sajt. Pa nema pogledao sam ali kontam da su BMW-ove. Pise made in germany al dobro to ne mora da znaci. Sutra mi stizu pa cemo videti. Pozdrav!
  7. Kupio sam felne 17'' ali ne znam od kog BMW-a je ovaj model. Ako neko zna neka pise. Molim da odgovoaraju samo oni koji su sigurni od kog modela je ova felna da ne bi bilo puno razlicitih odgovora. Hvala vam svima unapred.
  8. Skontao sam sta je. Upravo to! Jedna dizna losa a lambda sonda isto za menjati. Cena 400e dizna i sonda 20.000. Hvala ti!
  9. Hvala vam svima. Ne znam kakva je unutrasnjost katalizatora,za ulje sigurno ne trosi ali ne znam ljudi, smrdi ubija! kad otvorim prozor od nazad stigne u kabinu nije se ni zera razredilo u vazduhu. Ma dizna verovatno. Nece sigurno nesto sto nije 400e komad. :)
  10. Pozdrav! U pitanju je 2005. BMW e90 320d. Iz auspuha izlazi nesnosan smrad, koji je bas specifican. Nije slican onom kao kod recimo GOLF2 dizela nego jos gori bukvalno stipa za oci. U BMW Radulovicu su mi koliko se secam rekli da je mozda skinut katalizator ali proverio sam i nije. Cela grana je fabricka i ok je. Sipam naravno samo eurodiesel, motor je u redu ne trosi ulje ili nesto slicno sto bi moglo da prouzrokuje ovaj problem. Na motoru bi valjalo zameniti jednu od 4 dizne. To jedino. Da li je to problem ili sta? Ko ima ideju neka mi se javi. Hvala vam svima.