freestyler

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About freestyler

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. to definitivno nema veze s mojim problem jer ni na jednoj od tih pumpi nisam tocio!
  2. nisam primjetio ni crni dim niti miris benzina.jedino st mi je uvijek cudan nekako miris koji izlazi iz auspuha!(ne znam kako bih ga opisao)prvo sto cu napravit cu probati sipati sljedeci puta na drugoj pumpi.zimske sam stavio i prije nego sam krenio sam ih napumpao kako treba.nisam napomenio da sam prije par dana bio na tehnickom i nisam mogao proci eko test jer je bio jako jako puno od dopustenog!(naravno prosao sam uz poznanstva)pa i tu mi sumnja na lambdu!
  3. Radi se o E36 320i, 92g, naime do prije nekih mjesec dana sam prelazio 140 km sa oko 12litara benzina da bih danas mogao preci jedva 75km sa istom kolicinom goriva.kada sam sipao zadnji puta gorivo, natocio sam 12 litara u njega i nisam presao ni kilometar, dva i odmah mi se upalila lampica rezerve, pomislio sam da mi nesto nije u redu sa pokazivacem kolicine goriva ili mozda plovak međutim shvatio sam da nije do toga kada sam ostao bez goriva na prijeđenih samo 75km??(mnogi ce reci zahladilo je pa ti cok ostaje duze i veca ti je sada potrosnja) ali znam da je nemoguce da je toliko skocila p
  4. ma svjestan sam toga zato uopce ne vozim brzo otkad ih imam na autu a kamoli dok netko sjedi iza, ne prelazi mi kazaljka 80 :) al nije to rijesenje, ici ce ove na prodaju a vjerovatno iste uzimam samo sa vecim ET-om!
  5. nisam probao druge amortizire iako mislim da bi i tu dobio dosta jer pitanje je u kakvom su mi stanju amortizeri!mislim da cu kupiti manje dimenzije gume i kupit cu na e bayu te gume sto idu na opruge pa cu probati kombinirati!
  6. Ma nikakve specijalne felge sto ne vidjate cesto samo meni najljepse za e36 - brock b1! Znam da je opasno, toga se i najvise bojim i stalno mi je to na pameti!za te gume sam vec cuo i prvo sto sam pomislio napraviti je to, iako nisam to nikada vidio kako to izgleda.navodno ta guma sprijecava da amortizer ide prema dole.jedino sto s time auto postaje "tvrd" gdje se to moze kupiti i kako to izgleda uopce?jel ima kakav link?cini mi se kao najlakse i najjeftinije rijesenje!
  7. prednji tockovi isto vire dosta ali s njima nemam nikakvih problema, ne grecaju nigdje.znaci trebao bi prosiriti i prednje rubnjake ako vec sirim i zadnje.joj najbezbolnije je cini mi se prodati ove pa kupiti iste takve sa vecim et-om! a auto izgleda ovako bas onako "nabildano" :preved:
  8. da od petice su ali ne bi ih mijenjao, jedino za iste sa vecim ET-om ali gdje to naci!ne znam da li bi dobio sta da uzmem gume 205/40/17!!
  9. Radi se o felgama 17", ET13, 8,5J i gumama 225/45/17 - dakle u cemu je problem- u tome sto to sve stoji na mom E36 320i, dakle muci ga ovaj ET13 gdje mi sada guma viri izvan rubnjaka i nije problem sve dok netko ne sjedne iza, tada se naravno auto spusti i struze mi guma po rubnjaku :preved: moje pitanje je: koji mi je najbolji nacin da to rijesim? da li bi dobio sta ako bi stavio gume dimenzija 205/40/17 ili cak 195/40/17?? da li bi se guma dovoljno uvukla da ne struze? jel ima neko trece rjesenje osim promjene felgi (ove su mi najljepse za moj bimmer) i osim prosirivanja rubnjaka sto misli
  10. znam sto je to, mislis na otpornik/jež?? Uploaded with ImageShack.us zasto mislis da je on otisao i gdje se on tocno nalazi? hm, nisam jos zatvorio poklopac od motora, i sto je fora sad kad god probam radi bez problema!!! jos jednom prije nego zatvorim poklopac da li bi mogao sto napraviti?
  11. Zanemarite prosli post jer sam u međuvremenu skuzio kako doci do motora!sad kad sam skinio ovu plastiku, probao sam rukom okreniti i ide ventilator normalno bez greske, cak sada mi i radi bez ikakvog tuckanja i udaranja.sta mi preporucujete da sada napravim kada sam vec dosao do motora?da li mozda ima kakav efekat ako negdje pospricam malo sa wd 40??
  12. Dakle, upravo raskopao i dosao do kucista motora ventilatora! i naravno ne radi sve dok nisam kucnio malo po ovoj plastici sto sam oznacio crvenom strelicom!!wtf??znaci radi samo tako kad ga "probudis" s necim!da li su stvarno u pitanju samo cetkice? i sad ono sto me jos zanima jeste kako doci do motora, sta teba napraviti na ovoj plastici da bi ju skinio?prvi puta se susrecem s ovim i prvi puta vidim ovo tako ako je netko skidao vec ovo molim da mi detaljno postupak opise kako bih mogao doci do motora!hvala! Uploaded with ImageShack.us
  13. ventilator kabine se ne ukljucuje iako cijelo vrijeme lagano puse zrak ali to primjetis tek kada prislonis ruku na otvor.ako stavim prekidac ventilatora na bilo koju brzinu od 1 do 4 ne reagira uopce!ali to mi nije jasno zasto se tek upali kada se dobro zagrije motor.