bobsavic

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About bobsavic

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bob Savic
  • Automobil
    316i E46
  1. Izvadi sijalice za poziciju. Automatski ce ti svetleti migavci umesto pozicije. Tako je bar na E46. B)
  2. Jbg, u VR sam danas. Lep provod Vam zelim! B)
  3. Moze brifing vozila na Ramazza oil u 12h? :prankster2:
  4. Ima! Osmisli, naruci, kupi! http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=17640&pid=191117&st=40entry191117 B)
  5. Super! Konacno ce se desavati nesto i na severu! Lepo je sve to, samo ne podrzavam ideju organizatora da od clanova trazi da uplate novac za skup. I ne znam odakle sad to, kad za prethodna dva skupa niko nije trazio kintu. Mozda ste planirali drugaciji programski sadrzaj, mada to niko posebno nije objasnio.
  6. Drugari, meni ovo izgleda da hocete da organizujete jedno lepo vikend druzenje. Zanima me samo, jel to zvanicni BMW skup naseg kluba (kao sto je bio prethodnih godina u LE), ili ce pre ili posle tog vikenda biti organizovan zvanicni skup? Pozz. B)
  7. +18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10°C U zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje. +2°C Italijanski automobili ne mogu da upale. ... ... 0°C Destilovana voda se smrzava. -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu da upale. -12°C Političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu da upale. -20°C Dah se čuje. -24°C Japanski automobili ne mogu da upale. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C Nemački automobili ne mogu da upale. -30°C Ni jedan normalan automobil ne m
  8. bobsavic

    e46

    1. Skines lajsnu (ispod nje imas srafove) i pronadji dva srafa na donjem delu rukohvata (videces rupe) i iscupas tapacir, ukoliko je moguce kad su zatvorena vrata, nisam probao. :rolleyes: 4. Imas lanac. 5. Kada das kontakt, treba da zasvetle lampice ABS-a, Check engine, Air bag-a, Akumulatora, Ulje, ... i da se pogase za par sekundi. Onda startujes motor i ako je sve u redu, ne treba da svetli nijedna od njih. "Service inspection" i kilometraza ti oznacavaju koliko jos imas da predjes do sledeceg malog servisa (kod mene je podeseno na 25.000km, ali naravno, radis servis ranije). 6. Proiz
  9. A Lakija si zaboravio Leone, a? Nema smisla, pozdrav i za njega! B)
  10. Svi posetioci ovogodisnjeg skupa u Leskovcu su dobili po par ramova za tablice "BMW Fun Club". + nalepnice! :yahoo:
  11. Ja sam uzeo BF Goodrich G-Force. Ima li neko iskustva sa ovim gumama?
  12. Sve pohvale za BMW LINE ekipu! Kvalitetna usluga, odlican asortiman rez. delova, korektne cene. Samo napred, i da ubuduce budete jos uspesniji! B)
  13. "Upropastio je neku 8-icu" Nije on, osmica je upropascena u VR, pre 2-3 god. Bila je 5.0, u full-u, a onda je lik izvadio org. motor i stavio neki matori 3.5, pokidao instalacije, tako da auto vise nije imao nijedan senzor, mislim da ni board nije radio. Naravno, stavio je plinski uredjaj (za 60 E, verovatno). Ovaj lik koji je sad prodaje je sredio limariju, posto je u medjuvremenu bila izudarana sa svih strana pomalo! I to je to. Sve u svemu, tuga! Administratori, izvinite za ovoliki off, ali, morao sam. (da bar znaju ljudi o cemu se radi).