Chadjo

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chadjo

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 05/19/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Igor Kantar
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    Bmw e46 320d
  1. Sto se kaze muka naterala, hitno zatrebali novci ... :( ...
  2. Ljudi, prodao sam bmw posle toliko sređivanja, razlog prodaje - morao sam :( ... ali šta sad. Ostalo mi je zanimljivih delova, ne mogu da ih oglasim nemam dovoljno postova ali ako neko želi mogu na pp da mu pošaljem (webasto, nosači motora, amortizeri, diskovi, pločice, zamajac , termostat)
  3. Svaka cast za trud i rad ...
  4. Pioneer deh-5000ub ... trazio sam ga dugo, odgovara mi jer menja boje display-a a ima bas tu narandastu karakteristicnu za bmw. Ima i usb sa zadnje strane pa je zgodno provuci kabel iza do pregrade kod suvozaca. Do skoro se mogao uzeti u tempu. Odlicna sprava, ne izgleda kao OEM uredjaji, ali opet je bolji od kasetasa :)
  5. Mozda sam uslikao tvoj :)
  6. Pozdrav svima, evo da predstavim malo svoj primerak http://imageshack.us/g/690/imag0713z.jpg/ Spusten je sa eibach pro kit oprugama, felne 16", za sada dovoljno. Mozda ako nalete neke 17" u buducnosti. Od sminkanja me nista vise i ne privlaci. U toku je sredjivanje webasta za zimu i to je to ..
  7. Evo i malo slicica kako je obecano: http://imageshack.us/g/690/imag0713z.jpg/
  8. Pozdrav ljudi, nekih godinu dana sam vlasnik 320d e46, 136hp i mogu reci da sam prezadovoljan. Dosta toga je odradjeno i sredjeno na autu, slike danas u toku dana ...
  9. Pomagajte ljudi ... pre 10ak dana mi je puklo donje rebrasto crevo ispod egr ventila na 320d e46. Pokusao sam da ga varim ali nije uspevalo. Porucio novo ,stiglo pre par dana, ugradio ga i danas opet ista stvar. Puklo i novo crevo. Sta moze biti uzrok ovoga? crevo sam kupio preko Nina, ne verujem da je neka mala privreda, ugradjeno je sigurno kako treba ali sad imam problem. Ko mi garantuje ako kupim novo da opet nece otici za par dana, a nije bas ni jeftino. Da li neko zna - postoji li neki dublji problem zbog kojeg bi ovo metalno crevo pucalo?
  10. Pozdrav Ljudi, treba mi pomoci. Preporucite mi nekog majstora u NS ili okolini za sredjivanje trapova. Prvo za defektazu, a posle i za zamenu delova. Ne bih da idem kod svakog napamet. U pitanju su krajevi spona, ramena, stabilizatori i mozda jos ponesto. Hvala unapred.
  11. Da li neko zna majstora ili servis za popravku elektro podizaca prozora na e46. Motor je ispravan, ali je sajla pukla. Nov set je preskup, pa me zanima da li neko poznaje nekog ko to moze da sredi u NS ili okolini?
  12. Pozdrav ekipa, posto mi je ovo prvi BMW koji sam uzeo pre par dana, hocu da mu odradim servis iako gospodin bivsi vlasnik kaze da jos nije vreme. E sad ovako, posto sam cuo a i citao ovde dosta da se na servisu spominje i zamena separatora uljnih para i jos neka cuda, molio bih nekog da mi napise sta se jos mozda menja na redovnom servisu pored standardnih filtera ulja i goriva. Takodje, ako neko zna dobru prodavnicu delova u Novom Sadu ili okolini neka mi napise. Hvala unapred.
  13. E ovako ... prvo pitanje, sta sve da menjam na redovnom servisu? Koje filtere, koje ulje da sipam, do sada je bilo MOBIL ulje sintetika cista, mada mislim da je mozda vreme za polusintetiku, ali eto vi mi kazite .. presao je sigurno oko 200 000 km.. Znam da se na BMW jos neke stvari menjaju na redovnom servisu koje nemaju drugi automobili, bar oni koje sam ja imao do sada :) .. jos neka preporuka na sta da obratim paznju i tako to?
  14. Evo kako i naslov kaze pozdravljam vas sve ... Od juce sam ponosni vlasnik E46 320d masine ... postavicu i slike uskoro, a i bice mi potrebno par saveta pa se nadam da je ovo mesto gde cu ih i dobiti ...
  15. Pozdrav ekipi foruma, od skora sam vlasnik 320d bmw-a, pa se nadam da cemo se vise druziti ubuduce. uskoro slike i kompletno predstavljanje.