noz-25

Members
  • Content Count

    90
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About noz-25

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 05/04/1984

Contact Methods

  • Skype
    nikola.100janovic

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Stojanovic
  • Lokacija
    Budva,Montenegro
  • Automobil
    BMW320d restyling,E46
  • Interests
    BMW,elektronika,informatika

Recent Profile Visitors

947 profile views
  1. Treba mi prednji branik za e 36 ali od m3. Ako ko ima bilo kakvu kombinaciju molim da javi..
  2. Hvala!Takvi su bili (i ostali).
  3. Pozdrav i tebi!(znamo da si novi član) :D
  4. Kako možeš i da pomisliš da ostaviš puknuti blok motora!? :blink: Provjeri ti nastalu štetu dobro...a blok mijenjaj i naravno odradi mali servis.
  5. Malo čačkao pa ću dodati: Viskoventilatori služe za hlađenje motora i sastoje se od elise i viskospojnice. U zavisnosti od konstrukcije spojnica može biti mehanička ili elektro upravljana. Mehanički upravljani viskoventilatori temperaturu dobijaju od hladnjaka a upravljanje sklopom je preko bimetala postavljenim na viskosklopki, dok se elektro upravljani upravljaju preko kontrolne jedinice motora. Upravljivo hlađenje motora kao krajnji rezultat ima smanjenje buke i smanjenje potrošnje goriva. Viskoventilatori novije generacije u zavisnosti od potreba motora mogu imati više različitih nivoa r
  6. Zamislite...u MP auto u PG prednji znak(onaj na haubi)BMW-a košta 32e!!!
  7. Ja nemam pojma ko ti je Babić ali nema potrebe da mijenjaš obadva xenona ako je samo jedan voZdra...Pa nije to kvazikomplementaran par tranzistora pa da moraju da budu upareni da nebi došlo do distorzije.(zadnja rečenica nije bitna,dosadno mi je pa sam i to napisao).
  8. Logičkom dedukcijom dodješ do zakljucka sta je!Prvo otkačiš priključak na faru;volt-metrom nadješ koja je zica za kratka svjetla;onda upališ motor i gledaš da li je voltaža konstantna(treba da bude)ako nije onda je problem relej ako je konstantna onda je balast xenona.
  9. noz-25

    Izgrebana vrata

    Hvala Filipe M3!Poslusacu i savjet Strahinje da tankom cetkicom predjem lakom preko "permanenta" ali sad mi je tesko da uocim liniju,samo se pod odredjenim uglom i na suncu moze "nazreti"! :prankster2:
  10. noz-25

    Izgrebana vrata

    Palo mi je napamet da probam da prekrijem ogrebotinu sa "permanent 400",to je marker koji mi korostimo u elektronici za pravljenje "štampanih ploča",otporan je i na vodu i na kiseline! :dance3: Predjem sa njime preko ogrebotine i nema je više! Evo fotki...