NDzoni

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NDzoni

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 12/18/1980

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Kojadinovic
  • Automobil
    Bmw e34

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A da li se ovo moze napraviti i na starim modelima kao sto je e34??
  2. Hvala puno.Brzinomer je radio do skoro,i pre mesec dana pri voznji mi je samo pala kazaljka na 0kmh i tako je ostala..ali poslusacu tvoj predlog verovatno je zbog te promene motora.Hvala.Pozdrav
  3. Hvala vam mnogo,a u njemu je bio klasican bmw-ov motor 2,5 16 ventila,a sad je 2,4 dizel.Provericu to i videti rezultate..hvala vam na uputi..pozdrav
  4. Treba mi pomoc oko instrument table,radi se o tome,da mi od skoro ne radi ni merac obrtaja,niti brzine,da li neko zna,gde su tacno povezani senzori ili sajle sta je vec u pitanju na E34 modelu?? pre nego sto odem kod auto elektricara,zelim da proverim da li se mozda nesto nije otkacilo,ili je otisla instrument tabla...hvala unapred :rolleyes:
  5. NDzoni

    E34 modeli

    Pa to nije samo na Bmw-u to je na svakom automobilu,pogotovu ako je merac brzine povezan sajlom onda moze da laze i do 30 km/h a ako je na senzor povezan,znatno je manje ali ipak laze...mada sve u svemu posle toliko godina lepu brzinu razvijaju svi E34 modeli :rolleyes:
  6. I ja bi to voleo da znam,ako neko moze da mi kaze...Iz Nisa sam i ako neko zna gde to ovde dole mogu da nabavim :rolleyes:
  7. NDzoni

    za nislije

    ako vec uzimas bmw dizela starije proizvodnje mnogo ti je bolje da uzmes neki obican dizel,nego turbo dizel,posto njihovi stariji motori ne podnose mnogo turbinu,ja sam u moj dizel ubacio samo turbo klipove i na taj nacin ga ojacao,a turbina bi ga uporopastila posto vremenom mnogo ode motor,mislim to je moj savet,ti razmisli sta ti najvise odgovara pa odluci :rolleyes:
  8. NDzoni

    E34 modeli

    Moj e34 524d moze dosta brze od ovde navedenog...ja sam maximalno na auto putu drzao 203 km/h a ovde pise ispod 200 da ide...dobro ja sam mom stavio turbo klipove i ojacao diferencijal,ali iapk moze vise,pa se ne slazem u potpunosti sa tabelom...Konacno se vracaju stari bmw-ovi 4-voro cilindricni motori...ne daju isti zvuk kao ove zveri ali daju snagu :victory: :worshipbmwts9:
  9. Skoro sam dobio dozvolu i resio sam da za prva kola kupim bmw-a jer ipak to je zadovoljstvo u voznji i znao sam da se necu pokajati,za ovaj forum sam cuo preko prijatelja i resio sam da se uclanim u ovaj klub...Stvarno ste napravili pravu stvar,pravljenjem ovog foruma,ja sam prosto odusevljen...Svaka cast momci... :rolleyes: