Josif

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Josif

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stefan Buonnanotte
  • Automobil
    Bmw 320i E36
  1. E taj je vec prica za sebe motor..:)) Savrsenstvo ..:)) Nek ti je sa srecom ! :preved: E sta ces kad vise volimo meso nego kobasice..:)))
  2. Samo da vas pohvalim,vi ste sinonim za pravog bmw fana.. Svaka cast,vi ste jedna institucija za sebe,sve najbolje od srca vam zelim!

  3. a i zasluzio si da radi koliko si se trudio i mucio oko nje..:)) Ma moze veruj mi,bendza kao nasa se u nemackoj i austriji bukvalno poklanja,ako hoces mogu da se raspitam preko svojih kontakta za nekog jeftinog stranca ili tako nesto... ? :) A za motor ti preporucujem 320i m50 ja ga imam i prezadovoljan sam.. Malo me drka sad nesto pa se gusi malo al inace ide lepo..:) sta god ti zatreba javi,nekako cemo se snaci..:)) Tu smo da pripomognemo..:) Sve najbolje i mnogo predjenih kilometara..:) :preved: )
  4. Josif

    Chip Tuning

    Raspitaj se kod bmw bate u mirijevu,on ti je za bmw baja i najbolji je ..;)
  5. ma kupis stranca sa klimom iz nemacka za 500jevreja i uzmes klimu a ostanu ti i rezervni delovi za auto..:))))
  6. Josif

    kupovina e36

    320i definitivno... Ali kao sto su i svi ostali rekli,da bude u dobrom stanju..:) a sestak je sestak :e30: ,ali isto obrati paznju ako ga kupujes na stanje servo pumpe,termostata,protokomera,pumpe za vodu i kakvi su dihtunzi,najbolje ti je da cim ga uzmes uradis lep servis,a nije ni skup za e36.. Ja sam sa mojim isao na more prosek mi je bio 9 litara,ali kao sto kazu ako ga stisnes ima da trosi a ako ne isto ali manje..:D Srecno sa kupovinom.. :preved:
  7. Ma znam..:)) Tuuugaaaaa..:)) Danas cu da vidim da skinem katalizator i da vidim gde mi curi ulje..:)) a za gume ovaj ce da nabavi nesto jeftiinooo..:))) a dobro,a ne ko tvoje..:DDD a za stabilnost ne znam sta da radim..:(
  8. ahahahaha... :D si lud ti..? :DDD Pa video si kako ide moj sad,kao jugo..:DDD I to 45 :D hahaha A stabilan kao varburg.:DD
  9. Pokusacu.. :) Javljam rezultate..:) Hvala :preved:
  10. Pozdrav,trenutno vozim bmw 320i e36 m50 1991god ali imam problem sa njim trenutno,auto je postao dosta lenj i trom,ne vuce kao da ima 150konja vec kao 75,a uradjeni su mu svi servisi ,i protokomer mu je menjan i sve,svi filteri,dihtunzi,motor je u perfektnom stanju i kaze mi majstor da moram da menjam lamba sondu ili nesto tako..) Da li ona zaista moze da utice drasticno na perfomanse automobila.? Ili mozda nesto drugo moze da bude problem.? Hvala unapred.. :rolleyes: :e30:
  11. Pozdrav dusane i sve najbolje..:) nek ti je sa srecom novi auto..:)) Da kupis zdravlje od boga jos bolji i noviji..:))