steva80

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by steva80

  1. Daj neki broj telefona da se dogovorimo oko preuzimanja hladnjaka.
  2. Pozdrav ljudi, potreban mi je neko iz BG ili okoline ko ima polovne delove i radi zamenu, meni treba dobar polovan hladnjak i zamena vodene pumpe koju bih kupio novu. Ponude na PP ili na 064-164 7137 Stevan.
  3. U japanskim vozilima su prva ugradnja, reklama sama po sebi što se kvaliteta tiče. Kod mene na mazdi su terali 12 godina koliko smo je vozili.
  4. To nisam gledao, probaću da provalim i to pa javljam.
  5. Ima crevce koje ide iz čepa posude za antifriz koje je na drugom kraju slobodno, kao neki odušak... valjda ga tu prosipa. Pitanje je koji ga pritisak istera napolje, da napomenem ponovo, creva nisu tvrđa nego kada je hladan.
  6. Visko okreće normalno, čini mi se da nema simptoma da je neispravan... Odzračivao sam ga malopre, nema mehurića na šrafu za odzračivanje.
  7. Ovih dana sam primetio da mi auto na leru sa odvrnutim grejanjem do kraja diže temperaturu i slabo greje u kabini, kada ga isturiram par puta spusti temperaturu i dobije normalno grejanje u kabini. U vožnji se ne primećuje toliko slabo grejanje, ali mu je temperatura ipak malo iznad polovine. Takođe sam još ranije primetio da mi na autoputu preko 3000 obrtaja pomalo prebacuje polovinu. Ima li koda zna u čemu je reč, plašim se da ga vozim da ne bih napravio neku goru havariju na motoru ovako. Probao sam malopre da ga odzračim i nema mehurića vazduha na onom šrafu na kućištu termostata... Regula
  8. steva80

    Oglasi

    Ovaj mnogo dobro izgleda, ali je ovo ispod haube sumnjivo... m20b25
  9. Meni troši leti po gradu oko 16l, zimi i do 18l u zavisnosti od dužine trajanja vožnje. Ono što je neverovatno je da mi je do CG trošio 10l, a toliko mi troši i na autoputu pri 120-130 km/h. Pretpostavljam da može malo da se spušta potrošnja... ako se zameni pola motora :lol:
  10. Jes' džabe stvarno, mogao bih da ih uzmem. Mislim da i boja odgovara ovako sa slika.
  11. Nešto iz malog mozga mi govori da sam negde pročitao da moraju kopče od kocke ili pojas od E36 da se prepakuju, 'zem li ga. Lepo spustim sedište sa tavana i probam na licu mesta, i ja filozofiram... :unsure:
  12. Zadnju klupu prvo moram da nabavim, bitno mi je da moze nešto da se izmisli i za to. Hvala na odgovorima, poz.
  13. Kako bre nisu ušrafljena?!
  14. Niko ne spominje kopču za pojas, da li to paše ili mora budženje?
  15. Pošto su mi ova fabrička kao da su se medvedi igrali a imam prednja sedišta od E36 interesuje me kako da ih ubacim pošto vidim da se rupe ne 'gađaju'. Da li da prepakujem šine ili da pravim neke adaptere. Ako ima tema na forumu neka neko ko zna stavi link, ja preko search-a nisam našao ništa. I još da pitam, da li može da se upasuje zadnja klupa od E36 u E30? Pozdrav.
  16. Evo i ja sam na Casperovoj strani, na njegovu preporuku sam kupio :e30: . Meni je pomogao vise puta, dodjem mu par kila cokolade. Pozdrav za Dr. Kocku (caspera) !
  17. Posto je alarm (enforcer) poceo da me drnda kupio sam novi modul centralne brave. U pitanju je bear-ov modul sa skakavac kljucevima. Ako je neko ugradjivao u BG i da je zadovoljan neka napise gde da idem. Hvala unapred. Poz.
  18. Cim resim problem javljam sta sam uradio, evo ga sada nema sanse da upali da upali posto je stajao tri dana na ovoj kisurini. Hvala na savetima. Pozdrav!
  19. jel nije problem to ja sam da zamenim, ja sam voljan i zainteresovan ali ne znam da li su potrbne neke posebne vestine kao stelovanje paljenja posle zamene. Na mazdi 626 sam sam skidao kapu i cistio kontakte, ne znam kako to ide na BMWu.
  20. Iza ovog komentara se sigurno krije Milan tarot :lol:
  21. Znaci komplet sve, super! Registrujes auto i onda ga lepo parkiras, bitno da smo budzete i ostala s..nja namirili. Kol'ko para kablovi, ruka i kapa, dajte varijantu sa polovnim i novim delovima ako zna neko. I naravno, sta bi bilo bolje novo a sta polovno (mislim bolje polovan original nego nov kinez, bar iz mog iskustva). Poz!
  22. Primetio sam ovo odavno, ali sada je problem izrazeniji posto par dana nisam vozio auto jer sam odjavio tablice i cekao papire iz Sapca da bih mogao da registrujem na BG. Stajao je tri dana na onoj monsunskoj kisi prosle nedelje, i kada sam sav srecan stavio nove tablice i krenuo da se provozam poce da trokira i da se gusi cim mu dam gas. To se desava negde oko 2000 obrtaja, pre i posle toga radi dobro i ide dobro. Pretpostavljam da negde struja vuce vlagu, ali reko da pitam ovde, mozda neko ima iskustva sa necim slicnim. Poz.
  23. Svaka cast za stanje u koje si je doveo, za boju, za fabricki izgled, felne... Kocka je :bomb: !
  24. Problem resen. Bila je malo kriva felna, ispravljena je sada i nema vise problema.