steva80

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steva80

  1. Ovih dana sam primetio da mi auto na leru sa odvrnutim grejanjem do kraja diže temperaturu i slabo greje u kabini, kada ga isturiram par puta spusti temperaturu i dobije normalno grejanje u kabini. U vožnji se ne primećuje toliko slabo grejanje, ali mu je temperatura ipak malo iznad polovine. Takođe sam još ranije primetio da mi na autoputu preko 3000 obrtaja pomalo prebacuje polovinu. Ima li koda zna u čemu je reč, plašim se da ga vozim da ne bih napravio neku goru havariju na motoru ovako. Probao sam malopre da ga odzračim i nema mehurića vazduha na onom šrafu na kućištu termostata... Regularno mi izbaci 1 litar antifriza iz sistema vrlo brzo pošto ga dopunim, creva do hladnjaka nisu tvrda pa valjda nije dihtung glave, antifriz je čist bez ulja u sebi... Ne znam šta bih još napisao, ako je još nešto potrebno da napišem kako se motor ponaša, samo recite. Hvala unapred. Poz.

  2. Sto ne bi pasovalo :)

    Nešto iz malog mozga mi govori da sam negde pročitao da moraju kopče od kocke ili pojas od E36 da se prepakuju, 'zem li ga. Lepo spustim sedište sa tavana i probam na licu mesta, i ja filozofiram... :unsure:

  3. uz pomoc tapetara resis i problem zadnje klupe, Ja sam imao problem sa coskovima , pa se tesko izlazilo iz kola, ali za neke sitne pare kod tapetara odneo i samo mi je raskacio presvlaku sedista skratio ojacanje i ponovo vratio presvlaku , i problem resen :D

    Zadnju klupu prvo moram da nabavim, bitno mi je da moze nešto da se izmisli i za to. Hvala na odgovorima, poz.

  4. Kod mene su u kocki sedista od E36, samo su stavljena, nisu usrafljena, mada se i ne mrdaju tokom voznje, stoje mirno. Jedino sto pozadi oduzimaju prostor za noge, ko se bude vozio pozadi imacje skucen prostor.

    Kako bre nisu ušrafljena?!

  5. Pošto su mi ova fabrička kao da su se medvedi igrali a imam prednja sedišta od E36 interesuje me kako da ih ubacim pošto vidim da se rupe ne 'gađaju'. Da li da prepakujem šine ili da pravim neke adaptere. Ako ima tema na forumu neka neko ko zna stavi link, ja preko search-a nisam našao ništa. I još da pitam, da li može da se upasuje zadnja klupa od E36 u E30? Pozdrav.

  6. Znaci komplet sve, super! Registrujes auto i onda ga lepo parkiras, bitno da smo budzete i ostala s..nja namirili. Kol'ko para kablovi, ruka i kapa, dajte varijantu sa polovnim i novim delovima ako zna neko. I naravno, sta bi bilo bolje novo a sta polovno (mislim bolje polovan original nego nov kinez, bar iz mog iskustva). Poz!

  7. Primetio sam ovo odavno, ali sada je problem izrazeniji posto par dana nisam vozio auto jer sam odjavio tablice i cekao papire iz Sapca da bih mogao da registrujem na BG. Stajao je tri dana na onoj monsunskoj kisi prosle nedelje, i kada sam sav srecan stavio nove tablice i krenuo da se provozam poce da trokira i da se gusi cim mu dam gas. To se desava negde oko 2000 obrtaja, pre i posle toga radi dobro i ide dobro. Pretpostavljam da negde struja vuce vlagu, ali reko da pitam ovde, mozda neko ima iskustva sa necim slicnim. Poz.