Misa

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Misa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miša Aleksić
  • Automobil
    520d
  1. Misa

    e39 520d

    Nisam dao pare za njega,zato sam ga i uzeo. Dao sam drugi auto,a za razliku (njegovu doplatu) mi je radio neke građevinske radove i materijal za iste.
  2. Misa

    e39 520d

    Marko,taj auto koristim samo za puteve,u grad sam ušao sa njim par puta i tad nije prelazio 8.5,inače sa drugim autom se vozam po gradu,. Ako budeš uzimao taj auto nećeš verovati kolicna je potrošnja na otvorenom pri ozbiljnijim brzinama,kao što nisam ni ja. Nemam razloga da te lažem za potrošnju zato što bmw-a ne prodajem,pa da "hvalim mladu" :)
  3. Misa

    e39 520d

    Marko,kupio sam pre nepunih mesec dana baš taj auto,e 39 520d 2001 sa pređenih 166.000 km. Ja sam prešao sa njim oko 2.000 km i prezadovoljan sam. Jeste da to nije još uvek neka kilometraža,ali potrošnja i održavanje nije skupo. Servis sa svim filterima i uljem (gorivo,vazduh,ulje,uljne pare i 6 lit bmw 5w30) me koštalo 21.000 din sa sve dijagnostikom i rukama. U servisu su ga iskontrolisali celog,ima još 3 sitnice da se sredi da bude tip-top, a lanac su mi rekli da nije još za menjanje i da se komotno vozim,tako da za taj servis ne znam koliko je. Potrošnja na otvorenom pri brzinama 160-170 k
  4. 520d 2001 godiste,za onu oznaku e pa broj morate jos malo da mi date vremena,tek hvatam fore,ali vi vec verovatno znate koji je ;)
  5. Pozdrav svima,za vas sam saznao preko Googl-a,izašli ste u pretrazi prvi... Kupio sam svog prvog bmw-a,pa hoću da malo razmenim iskustva sa ljudima koji su ga već imali. Ako nekome bude trebalo nešto od neke druge marke slobodno neka pita,imao sam više različitih automobila ali nikad bmw-a. '80 sam godište i živim u Bg-u