DaNiJeL91

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DaNiJeL91

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Danijel Zdravkovic
  • Automobil
    BMW 520i,BMW 318i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. pozdrav, da li neko zna za koliko bi mogo da prodam zadnju dasku za bmw e39 limuzinu sa mrezicom na struju?
  2. snimacu sutra pa cu staviti klip , ne dimi ovoliko moj kao na pocetku klipa ali iskreno se nadam da je do separatora.
  3. beo dim ali zna bas dosta da zadimi u mestu kad ga turiram,opet kazem skoro sam hteo nekom da pokazem kako dimi i ja gas on kaze pa nema nista ali bilo je u plusu, ali zameni cu mu taj separator to sam i planirao nego reko da pitam da li se tesko dolazi do njega da ga zamenim sam ili moram do majstora da odem?
  4. ta creva od separatora jel se menjaju ili mogu da se ociste ako se zapusena?
  5. pa ovaj moj je n42 valvetronik ima potrosnju ulja i kad je hladnije hoce da dimi i dok je hladan i kad se zagreje pa sam mislio ako ne moze da mu steti da ga isperem, jel veliki poso skidanje i ciscenje kartera posto moram i da ga predihtujem zato sto ulje curi?
  6. da li neko ima neko nekakvo iskustvo sa ovim sredstvom hteo bi da isperem motor njime pre zamene ulja?
  7. pozdrav, za ugradnju projektoru u bmw e46 restajling jel potrebno busenje onog hromiranog dela u faru gde stoji sijalica?
  8. nisam zvao Deltu svratio sam tu do jedne radnje u prolazu posto sad malo imam guzvu oko posla, videcu od ponedeljka da narucim i da zamenim sve sto treba,hvala svima.
  9. kako da trazim taj redizajniran spaner, u jednoj radnji mi reko covek kao pa ne mozes ti da stavis taj redizajniran nego moras obican kakav ti je na autu, moj auto je proizveden januara ili februara 2003?
  10. zamenio sam mu ulje i sipao 10-40 i evo posle predjenih skoro 1000km nije potrosio nista tj mozda nesto vrlo malo,sad cu da mu uradim kompletan servis, pa cemo da vidimo,nego da pitam kad upalim auto dok je hladan motor u pocetku se cuje bucnije kad mu dodam gas cuje se kao da mu je iscepan auspuh i posle minut dva smiri i stisa se rad i posle sve normalno da li je to normalno ili mu nesto ne valja, a dok ga palim u pocetku cuje se kao dizel sto je pretpostavljam spaner?
  11. pozdrav, rasturio sam jedan 525tds ostalo je na njemu menjac i sasija,povadio sam sve kompjutere sad je doso jedan i oterao ga i obecao sam da cu sutra da mu dam 2 kompjutera bez koja navodno ne moze da upali motor, kao motor bez tih kompjutera mu nista ne znaci, posto se ja ne razumem da li moze neko da mi kaze da li je to istina ili samo hoce da izvuce jos nesto vise,evo slike od ta dva kompjutera: http://www.dodaj.rs/f/1Z/Ap/2jsj4gGn/031220142096.jpg
  12. sad je kasno kupio sam ga vec i hteo bi da ga sredim, pitanje i da kupim drugi auto u kakvom ce stanju biti i ako opet treba da ulazem jos skuplje ima da izadje.
  13. pitanje je u kakvom stanju dolaze kod nas i sa koliko predjenih kilometara, sve je to izvozeno i onda kad dodju kod nas nisu dobri, zanima me samo da li bi moglo da bude do tog separatora ulja kod benzinca ili da ne kupujem za dzabe, probacu sa guscim uljem pa cu da vidim
  14. pozdrav, kupio sam auto bmw 318i n42 motor od 105kw pre 6 7 meseci otprilike i kad sam ga uzeo cini mi se da nije trosio ovoliko ulje kao sad, ja sam mu sipao 5w40 castrol ful sintetiku ali mi je na relaciji od 500km istrosio 0.7 0.8l i dimi nazad beo dim, pricao sam sa nekim ljudima i kazu da je to ulje bar ovde kod nas dosta lose, da se kantice prave u Staroj Pazovi sto znaci da ih ovde negde pakuju, citao sam na forumu da je neko resio problem sa zamenom uljnog separatora ali mi jedan majstor rekao da su to gluposti i da je to bacanje para samo i da na benzincu ne moze da se zapusi, sta j
  15. DaNiJeL91

    xenon e46

    dobro to su samo sijalice,trebalo bi da su dobre,ksenon mnogo lepse svetli samo sto nasi modeli bmw-a izgleda nece da trpe ove jeftine,zna i on sta je dobro.