BORKO KV

Members
  • Content Count

    220
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About BORKO KV

  • Rank
    bmw ucenik
  • Birthday 10/03/1984

Profile Information

  • Ime i prezime
    Borko Cvejic
  • Automobil
    BMW 750i e38 nazalost rasturam ga

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Malo prelistah forum, pa videh ovu temu za kopije MT2, ima li neko broj od majstora koji to pravi, koliko se secam bio je neki u NS.
  2. Neverovatan osecaj za volanom,prosto mi je bilo neprijatno kad sam dao pun gas i naravno morao sam da otvorim haubu da vidim tu silu,pa sam tad video da nema visko.
  3. Imao sam prilike da probam nekih 10 minuta M5 2006 507 HP,on takodje nema visko,vec samo jedan ventilator.
  4. Naravno da nije bilo bezbedno,malo sam se nasalio sa tim da Golf ne moze da povuce i itd...ceo put sam vozio 40km/h,nisam smeo da predjem preko toga,jer bi bilo totalno nebezbedno i naravno nema kocenja.
  5. Nije,kupljena je u Nisu juce,preoteo sam je Miki-u,ako ne ode kompletna,ide uskoro u delove.
  6. U ponedeljak je to gotovo,nemas frke,cekam te za v12,moj si!!!!! :preved:
  7. Evo par slicica kako sam natovario BMW 750i na prikolicu ,koja je zakacena za mog Golfa 1,jadnik se podigao metar od zemlje,ne oseca ga ova crna azdaja,ni njega,a ni prikolicu,naravno Golf je sve to vukao od Nisa pa do Kraljeva 150km,KO KAZE DA JE GOLF 1 NA PLIN MALI I SLAB,AJ SAD DA CUJEM!!!!!
  8. Sta uradi za reg. jesi li zavrsio?
  9. M ti sluzi kad ubacis u 2,ili 3 da blokira menjac u toj brzini,koristi se iskljucivo po snegu,ako se negde zaglavis,da bi auto krenuo 2 ili 3 brzinom,jer mu je tad teze da prokliza.
  10. Meni jeste dvozonska automatska klima,ima izmedju sedista onaj otvor za ventilaciju,kada ukljucim klimu i tu duva hladno,ako je to uopste to,u svakom slucaju malo je freona stavljeno,dopunicu sutra jos 900gr. valjda ce to biti to,hvala jos jednom!
  11. Hvala puno na odgovoru,kazi mi samo sta se podrazumeva pod ovim "without rear a/c",ili "with rear a/c"?
  12. Napunio sam klimu,1100gr,ali jos uvek ne hladi kako bi trebalo,slabije hladi na leru,u voznji solidno,ali mislim da bi trebalo znatno bolje,sutra idem ponovo da je dopunim,pa reko da li neko zna koliko tacno ide freona r12 u sistem?
  13. Ucinilo mi se da je crn,ja sam razmisljao u koju boju i na kraju sam odlucio u ovu sivu,a ti ako ti se ne svidja,ti prefarbaj!