Sjajko e21

Members
  • Content Count

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sjajko e21

  1. prednji amortizeri sa oprugama celjusti i diskovi,zadnji diskovi sa celjustima i glavcinama,diferencijal i kardan,agregati svi visko i ima delova od klime i jos dosta ovih unutrasnjih sitnica

  2. imam dosta delova za e32 ako si zainetesovan dobices dosta delova za jeftine pare a imam i ventilator

  3. Garancija se daje na NE curenje i nista vise a staklo moze da pukne cim izadjes iz servisa,opali kamencic i to je to.I ko ce to da zameni novu za dz.i da da garanciju na tako nesto :)
  4. Kad je tabla u pitanju da nastavim temu.Zasto nece da mi ocita pokazivac ulja ili kontrolor kako god.Pa cak i posle onog ponistavanja,stoji mi jedna crvena i jedna zelena crta?
  5. Zašto kao slina ja imam 316i ako čovek netraži auto za divljanje nego kulturica onda je autić extra
  6. Ima fiat panda de ja radim za 1200+registracija i vodi se kao teretno a registracija izadje oko 16000 kompleteh. je gratis.2002 i 2003 god su pa biraj ima oko 15-ak kom.
  7. Imao sam isti problem samo sto je 1,6i,i sve se isto desavalo.Naravno glava dole oso dihtung i pukla glava jbg sad nemora da znaci da je osla glava ali dih je sigurno jer opet kazem sve se isto desavalo kupio,vozio,luftiro vadio termostat i kad stane fljas na hladnjak skoro pa sve.
  8. ako neko maozda ima neke slike kako stoje zupcanici i tako to
  9. pomoc i dalje potrebna jbg.,pukla glava bla bla i tako sve sredjeno samo mi neko treba da mi da instrukcije za paljenje kako sta stoji posto nisam oznacio nista jbg greska u koracima.tada sam bio van kontrole ka se sve odvijalo :prankster2:
  10. E ok ljudi sredio sam,termostat je u pitanju.Zablokiro i vpoco da vraca vodu na cep od jednom.Tako da sam problem resio hvala svima
  11. e do mog,a tam sam se pripremio za more.Sta se desava u naj gorem slucaju?
  12. Ima plin i to sam sredio,pusto na racvi a dim je,sta znam,kao kad palis ujutro preko zime :lol:
  13. Nisam siguran ali bolje da pitam.Gubi mi vodu,pa nisam siguran sta moze biti ali evo da kazem sta se desava.Vode ima kad naspem u hladnjak ali posle desetak dana fali oko litre,nema je u ulju a nekad zadimi na auspuh pa nisam siguran sta je,ako neko zna bio bih zahvalan.
  14. poz.reci mi koliko trazis za kablove od m43 1,6 ako imas

  15. Kakve su ove BRISK SILVER i da li neko ima iskustvo sa njima.Jel ima neke razlike od NGK?
  16. reseno nisam znao ali sada znam :preved:
  17. Imam problem sa pokazvacem ili kako se vec zove na tabli kad se pali auto.Nece da se makne crtica sa pocetka stoji na jednoj i kao da je zakucala.Sta ciniti :blink: skala koja se nalazi ispod kilometraze