pele ns

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pele ns

  1. Lep kupe nema sta. :pleasantry: Ne volim kada vidim "M" na necemu sto nije,a nisi jedini koji to ima nalepljeno. Sve ostalo za svaku pohvalu i da te lepo sluzi,36/ca kupe je medju lepsim vozilima uopste.
  2. Ekstra masine i pravi ljudi from NK :pleasantry:
  3. Super je . + 1 glas za felne sa prve slike.Posto je Usa zemlja tzv.demokratije : Vracaj prve felne na auto :) :pleasantry:
  4. Bombastičan auto. Hoce li da ostanu ove lepe Azev na autu ?
  5. Lep u uredan auto. De te lepo sluzi.
  6. E34-ka je ooooodlicna ,mogu reci da je najlepsa od ovde prikazanih. :pleasantry: A bela kockica je brutalno lepa.Sve u svemu ,opasno dobra kolica i jako dobre fotke ... Svaka ti dala! :preved:
  7. Dangara ,kapa dole za veliki trud . :dance3: Neumoran si :rolleyes:
  8. Ima dzek ,bas na tom mestu . :pleasantry: Kako ga ja nisam video,pojma nemam. Hvala ljudi.!! Nisam skidao poklopac ,pretpostavljam da je i na njemu isto pin 7 i masa ?? :e30:
  9. Jbm ga ,ja ovde nisam ni gledao . :huh: Pogledao sam kod levog amorta i nema . Dao sam sinu auto veceras a sutra cu da vidim dali ga ima na mestu gde si oznacio. Hvala svima.Mozda sam slep pored ociju . :rolleyes:
  10. Hvala ti.Kod mene ga nema ,barem ne tamo gde treba da je.
  11. Lazare ,nemam dzek ispod haube sa pinovima na kome bih to uradio .Mislim da ga uopste nemaju modeli sa karburatorom.
  12. Lazare ,nemam dzek ispod haube sa pinovima na kome bih to uradio .Mislim da ga uopste nemaju modeli sa karburatorom.
  13. Pozdrav i pitanje za onoga koji zna ? Kako da resetujem inspekciju na E30 316 ,karburator (nema pacman na kome bi se to uradilo ,znam da tamo ide pin 7 i masa) ?? :( :huh: Hvala unapred.
  14. Medj.vozacku niko ne trazi . A ni nasu ti niko nece traziti.Vozi... i lep provod. Alvirko je out odavno. :angry:
  15. Pozdrav i pitanje za onoga koji zna ? Kako da resetujem inspekciju na E30 316 ,karburator (nema pacman na kome bi se to uradilo ,znam da tamo ide pin 7 i masa) ?? :( :huh: Hvala unapred.
  16. 46-ica je brutalna. :pleasantry:
  17. :good: auto. Srecna voznja.
  18. Djole ,lep auto jeste ali gde ga ugura pored onih silnih vreca. :unsure:
  19. Jutarnje sunce u gradu pod Trebjesom obasjava Bimmera :pleasantry: Sve je super ,samo malo volan odudara od svega u autu.Mislim da je originalni bolje "lezao"u lepoj kockici. :e30: