mzoli

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mzoli

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 08/30/1983

Profile Information

  • Ime i prezime
    Zoltan Miskolci
  • Automobil
    320d M47TUD20

Recent Profile Visitors

542 profile views
  1. Nema fabrički alarm. Inače, jel' bi bilo moguće to odraditi preko "Bosch KTS 520" sa ESI Tronic 2010, tj. da li odgovara ova dijagnostika za BMW?
  2. Pozdrav svima. Prilikom zaključavanja i otključavanja auta ne pali mi se nikakva signalizacija osim svetla u kabini. Inače sve savršeno radi preko daljinskog(zaključavanje,otključavanje,otvaranje gepeka,podizanje-spuštanje stakala) samo nema ni svetlosnog ni zvučnog signala. Da li postoji neka varijanta da se taj sistem prebaci na neki "silent" režim, pa mi je možda to uključeno ili je nešto neispravno?
  3. Ivice hvala ti na odgovoru. Pretpostavljam da 99% znači da ipak postoji jako mala šansa da mi ne odgovara. Taj volan bih ja svakako platio, naravno po nižoj ceni nego u Srbiji. Da li neko može da mi kaže koliko košta polovan ali dobar multifunkcijski volan ovde kod nas. Ne mora biti trokraki, bitno je samo da je multifunkcijski. Pokrenuo sam ovde na forumu još u martu topic "kupujem multif. volan" ali još uvek ništa. Mnogo bi mi pomoglo kad bih znao od kojih modela mogu da iskoristim volan.
  4. Pozdrav svima! Hteo bih da zemenim volan na multifunkcijski da bih mogao da aktiviran tempomat. Da li zna neko koji multifunkcijski volan može da se stavi na E46? Da li mora da bude baš taj koji je pravljen isključivo za ovaj model, ili je volan univerzalan i postoje još neki modeli koji koriste isti? Imam drugara koji živi u Dubai-u, radi tamo u nekom auto servisu pa mi je javio da može nabaviti multifunkcijski volan od X5. Da li možda taj odgovara za E46?
  5. Pozdrav svima! Već neko vreme pratim ovu temu, nisam hteo da se mešam (iako sam blizu, za one koji nisu upućeni Temerin je 15 km od Novog Sada, a Čenej na polovini puta) pošto imam puno obaveza, dva radna mesta, imamo malu bebu itd... , da Vas ne smaram, suština priče je da sam čekao da krenu uplate za skup tj. da se pojave imena ili nick-ovi onih koji su uplatili pa da i ja uplatim, i odjednom veliki preokret zaključava se tema... Ne treba dozvoliti da ovo propadne, pošto je već pola stvari organizovano jer mislim (tj. nadam se) da na forumu ima još puno ovakvih kao što sam ja koji pr
  6. Hvala, i ja mislim da će biti 150KS...
  7. Pozdrav svima! Zovem se Zoltan iz Temerina sam, i već mesecima pratim oglase tražim 320d (E46) i nikako da se odlučim: M47D20 ili M47TUD20, facelift ili ne...!? Registrovao sam se u nadi da ću na ovom forumu dobiti odgovore. Unapred hvala svima koji su voljni da pomognu!