uroskg

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uroskg

  1. uroskg

    Oglasi

    Cudi me da si mogao upste da ga prodas BMW sa manuelnom klimom i manuelnim menjacem 😁. Mora da si ga odvezao na presu a ovde pises da si ga uspesno prodao. Nemoj samo da kazes da je prodajna cena bila preko 7000 evra . Ja tako zakljuci posle nekih postova ovde da to reso klima i menjac saltac veze nema sa zivotom, i ako ti je auto bio neuporediv sa vecinom BMW po oglasima koji su videli servis samo kada su prosli pored njega. Steta sto nisam bio u mogucnosti da ga kupim.
  2. Moj dobar drug je kupio Audi Q5 2,0 motor 177 konja sa automatskim menjacem pre četri godine nov . Sa autom je presao do sada oko 130000.0 km . Sve servise je radio u prodajnom salonu gde je auto i kupio ,od prvog do poslednjeg servisa uključujući i servise menjača.Pre 2 meseca mu se dešavaju prvi simptomi podrhtavanje prednjih vrata i auto kod šaltanja automaskog menjača iz prve u drugu brzinu. Na početku slabije posle sve više. Pozvao je servisera pošto nije u Kragujevcu servis na prvu mu je šef servisa rekao mehatronik. Cena popravke 4800 evra. Posle toga je otišao u servis pa su mu govori
  3. Da li je bolja situacija sa kvalitetom i sa kvarovima kod serija 3 F30. Citao sam da su im problemi veliki sa automatskim menjacem ali za motor i ostalo nisam cuo pa pitam kakva je situacija sa ostalim kvarovima.
  4. uroskg

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13750026/bmw-520-520-d-executive Stvarno je odličan. Vidim da je okačio nove slike iz Srbije, one su izgleda bile iz Belgije. Moje mišljenje je da je više prešao jer do 2014 je presao 70000 km a do 12.2018 81600 km, zbog stanja vozačevog sedišta koje mora biti kao novo a nije, ali i pored svega toga ovo je najbolji E39 na oglasima.
  5. uroskg

    Oglasi

    Ima za tu lovu dobar dizel upravu si, al moraš rezervni motor da nosiš u gepeku ? ili po mogućstvu dakupiš još jedan za rezervne delove pošto su svi ti dizeli to godište prešli oko 400 000 km .
  6. Pozdrav svima red je da se predstavim. Vozim trenutno Opela ali uskoro bih zeleo da postanem vlasnik BMW e46 2002 - 2004 obaveno je da bude karavan a boja ce biti ili siva metalik ili crvena, automatik nedolazi u obzir, nikakav kompromis nebih pravio jel nebi bio ja i nebih se dobro osecao ni jedan me drugi auto ne interesuje. Citajuci ovaj forum dosao sam do zakljucka da mi je sa benzinski motorom bolja varijanta manje su presli u boljem su stanju i jeftinija za odrzavanje. Tako dok neskupim pare za auto bicu ovde redovan makar kao neko ko prati forum i cita utiske ljudi koji voze BMW.