djukicc

Members
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About djukicc

  • Rank
    bmw ucenik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Djukic Stefan
  • Automobil
    BMW F10 520d, smart 451 fortwo, F30 320d xdrive

Recent Profile Visitors

1241 profile views
  1. djukicc

    Oglasi

    Ovo nije proslo pored RS3 ni dok je na prikolici dolazilo za SRB
  2. Na BMW F30 prestale su da reaguju maglenke. Kada pritisnem dugme nista se ne desava, ne reaguju ni prednje ni zadnja. Takodje migavci kad ih aktiviram na levo ili na desno trepnu samo jednom i ugase se. Kad ih aktiviram za promenu trake standardno trepnu 3 puta. Proverio osigurace napred pod haubom, pozadi i kod suvozacevih nogu one koji se nalaze na modulu, sve deluje ok, modul je suv, nema tragova vlage. Da li se neko susretao sa ovim problemom?
  3. djukicc

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17067920/seat-leon-20-tsi-dsg-cupra?ref=search-normal&position_ref=2 Zna li neko nesto o ovom autu?
  4. djukicc

    Oglasi

    Cim on kupuje LCI F on pare ima, treba mu ponuditi 10500e i da garantuje za kilometrazu i da snosi troskove lanca ako nije menjan.
  5. djukicc

    Oglasi

    Auto deluje skroz korektno, moj je u slicnoj opremi samo ja imam zadnja tamna stakla i crno nebo i grajace a nemam ovakva sedista vec obicna kozna iste boje kao ova i ne bi ga dao ispod 12 a ovaj ce sigurno dati ispod 12.
  6. djukicc

    Oglasi

    Koliko god da je presao bolji je auto za ove pare od mrcina e60 napakovanih na M paket koji se kace ovde.
  7. Motor je vise nego odlican, daleko bolji od prethodnog. Ja sam lanac menjao tek na 265 000km a nije se cuo ni na toj km. nije li to vise nego dovoljno? Ode lanac i na m47 kad menjas ulje na 30-35000km i sipas smece, gomilu sam ih video sa istegnutim lancem i uz to i svaki drugi guta ulje. Ne moze se ziveti u proslosti i VW tsi kidaju lance kao ludi samo se manje prica o njima nego o BMW.
  8. djukicc

    Oglasi

    Ako nije tajna moze u privatnoj poruci koliko kosta da se ovaj plac pohvali?
  9. djukicc

    Oglasi

    Nema svaki kljuc(nije kod svakog ispod cup holdera), vecina koja se vozi kod nas je sa opcijom odvijanja ispod auta. A sto se tice tog ubacivanja u N preko kontakta, traje samo odredjeni vremenski period(par min) i vrati sam u P.
  10. djukicc

    Oglasi

    Na ovom menjacu koji je na f10 ima ispod da se ubaci kljuc da se razdvoji menjac da moze da se slepa. A na e60 LCI ima kad se skine ukrasna plastika oko palice automatskog menjaca mesto gde se ubaci srafciger i povuce se (napred ili nazad ne secam se dobro) uglavnom to je fora za slep automatika. Za neka trzista f10 ima alat crvene boje u kutiji za alat u bunkeru i ubacuje se ispod cup holdera(vadi se cup holder onaj ispred menjaca)
  11. Ova tvoja su isla u Corsa OPC, a ova sa slike ispod Clio 3 RS f1.
  12. djukicc

    Oglasi

    Bi xenon su oba fara, samo je donji adaptive i belo socivo je cornering a ovaj gornji je klasican i crno socivo ne sija vec je imitacija projektora.
  13. djukicc

    Oglasi

    Covek je komentarisao oglas, kao sto svi ovde komenarisu oglase. Svaki ovde auto koji neko procenjuje i komentarise je neciji ljubimac.
  14. djukicc

    Oglasi

    Nema svaki e60 klapne, kao sto ih nema ni svaki e90 i f30.