djukicc

Members
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djukicc

  1. djukicc

    Oglasi

    Ovo nije proslo pored RS3 ni dok je na prikolici dolazilo za SRB
  2. Na BMW F30 prestale su da reaguju maglenke. Kada pritisnem dugme nista se ne desava, ne reaguju ni prednje ni zadnja. Takodje migavci kad ih aktiviram na levo ili na desno trepnu samo jednom i ugase se. Kad ih aktiviram za promenu trake standardno trepnu 3 puta. Proverio osigurace napred pod haubom, pozadi i kod suvozacevih nogu one koji se nalaze na modulu, sve deluje ok, modul je suv, nema tragova vlage. Da li se neko susretao sa ovim problemom?
  3. djukicc

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17067920/seat-leon-20-tsi-dsg-cupra?ref=search-normal&position_ref=2 Zna li neko nesto o ovom autu?
  4. djukicc

    Oglasi

    Cim on kupuje LCI F on pare ima, treba mu ponuditi 10500e i da garantuje za kilometrazu i da snosi troskove lanca ako nije menjan.
  5. djukicc

    Oglasi

    Auto deluje skroz korektno, moj je u slicnoj opremi samo ja imam zadnja tamna stakla i crno nebo i grajace a nemam ovakva sedista vec obicna kozna iste boje kao ova i ne bi ga dao ispod 12 a ovaj ce sigurno dati ispod 12.
  6. djukicc

    Oglasi

    Koliko god da je presao bolji je auto za ove pare od mrcina e60 napakovanih na M paket koji se kace ovde.
  7. Motor je vise nego odlican, daleko bolji od prethodnog. Ja sam lanac menjao tek na 265 000km a nije se cuo ni na toj km. nije li to vise nego dovoljno? Ode lanac i na m47 kad menjas ulje na 30-35000km i sipas smece, gomilu sam ih video sa istegnutim lancem i uz to i svaki drugi guta ulje. Ne moze se ziveti u proslosti i VW tsi kidaju lance kao ludi samo se manje prica o njima nego o BMW.
  8. djukicc

    Oglasi

    Ako nije tajna moze u privatnoj poruci koliko kosta da se ovaj plac pohvali?
  9. djukicc

    Oglasi

    Nema svaki kljuc(nije kod svakog ispod cup holdera), vecina koja se vozi kod nas je sa opcijom odvijanja ispod auta. A sto se tice tog ubacivanja u N preko kontakta, traje samo odredjeni vremenski period(par min) i vrati sam u P.
  10. djukicc

    Oglasi

    Na ovom menjacu koji je na f10 ima ispod da se ubaci kljuc da se razdvoji menjac da moze da se slepa. A na e60 LCI ima kad se skine ukrasna plastika oko palice automatskog menjaca mesto gde se ubaci srafciger i povuce se (napred ili nazad ne secam se dobro) uglavnom to je fora za slep automatika. Za neka trzista f10 ima alat crvene boje u kutiji za alat u bunkeru i ubacuje se ispod cup holdera(vadi se cup holder onaj ispred menjaca)
  11. Ova tvoja su isla u Corsa OPC, a ova sa slike ispod Clio 3 RS f1.
  12. djukicc

    Oglasi

    Bi xenon su oba fara, samo je donji adaptive i belo socivo je cornering a ovaj gornji je klasican i crno socivo ne sija vec je imitacija projektora.
  13. djukicc

    Oglasi

    Covek je komentarisao oglas, kao sto svi ovde komenarisu oglase. Svaki ovde auto koji neko procenjuje i komentarise je neciji ljubimac.
  14. djukicc

    Oglasi

    Nema svaki e60 klapne, kao sto ih nema ni svaki e90 i f30.
  15. djukicc

    Oglasi

    Ja sam LCI sa 320i, 170ks u boljoj opremi od ove i u crnoj boji dao za 6200 pre 5 meseci i imao je CIC.
  16. djukicc

    Oglasi

    I prvi i drugi imaju dugo i kratko xenon svetlo na spoljnom projektoru. Sto se tice prvog unutrasnji projektor je imitacija a kod drugog je ako se ne varam cornering light.
  17. djukicc

    Oglasi

    Koristio ja na par auta(10-ak), uglavnom najvise info ima o autima koji su kupljeni u Belgiji na aukcijama, za te aute postoje cak i slike ostecenja koji su imali ali posto vecina tih nezgoda nije ni belezena, pise da auto nije imao sudare. Auti koji se kupuju od privatnih lica preko nemaju uglavnom slike i uglavnom pise da auti nisu ucestvovali u nezgodi ali u praksi je naravno drugacije i par auta koje sam gledao su i te kako ucestvovali u nezgodi. Sto se tice kilometraze, pokazuje uglavnom unose koji su belezeni na odlascima u servis. Sustina price, auto se gleda i pipa i prob
  18. Zvao danas 6+ za akciju zamene egr-a na N47 ako je problematican. Kazu, da bih bio u toku da odrzavam u ovlascenom servisu 😂 Nekako se sazali pa mi proveri da li sam u rizicnoj grupi po broju sasije, hvala bogu nisam jer kako su bili kulturni i raspolozeni ne znam kako bih otisao tamo.
  19. Kakva je situacija sto se tice krova, jel ima nekih propustamja vode kad je jaci pljusak? meni je SLK propustao po negde kad je jaca kisa i ako je tvrdi krov a Roadster smart nisam ni smeo da vozim kad je kisa jer je propustao kao da krova nema.
  20. Apsolutno se slazem, zavisi i koje ulje sipas, posto logicno vracati neces staro ulje i filter ulja i zavisi menjas li dihtung poklopca ventila ili vracas stari.
  21. F10 malo osvezen, zamenjen set lanca, plocice na svim tockovima, standardan mali servis i jos po neka sitnica. Inace Lanac fabricki je verovali ili ne izdrzao 264000km. mogao je jos da gura ali bi to bila realno kocka.
  22. I mene zanima kakva je situacija oko isporuke.
  23. Pravi auto za neki ovako projekat sredjivanja i podmladjvanja, po meni je ovaj auto pravo osvezenje za forum. Svaka cast za izbor.
  24. djukicc

    Oglasi

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16877837/bmw-420 Jel neko upoznat sa ovim autom?