Vanjoslav

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Vanjoslav

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vanja Cvijetic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW 320d E46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kazu ako se stavi spric git da puca farba To mi je bas rekao moj farbar da to tako ne moze na gumenim delovima. Jel neko od vas to zaista uradio i proverio ili samo smatrate da bi tako moglo da se uradi? Hvala i me zamerite na dodatnom informisanju.
  2. Cao, dobio sam gumeni spojler koji se postavlja na gepek limuzne bmw e46. Medjutim posto je bmw sive boje a gumeni spojler crne, hteo bih da ga ofarbam u boju automobila. Medjutim posto je upitanju guma, koja je savitljiva i na temperaturi se siri i skuplja, nisam siguran kako bi i cime bilo najbolje da ga ofarbam pre postavljanja a da ne ispuca i da se ne oguli. Neki pominju farbu sa elastinom, drugi pominju sprejeve za plastiku sa prajmerom... Zanima me da li neko provereno zna i da li ima iskustvo kako je najbolje da se ofarba? Pozdrav i hvala na svakom savetu unapred.
  3. Vozim upravo jedan 320D restyling od 150KS. Odlicno ide,a meni je to bitno. A potrosnja po gradu je od 7 do 8lit, a na otvorenom od 4.7 do 6.5lit, u zavisnosti od nacina voznje. Provereno!
  4. E zbog toga sluzi forum, da razmenimo iskustva :) Naime, na ovim felnama su mi gume dimenzija 225/45/17 (fabricki propisane). Volan je dosta tezi, a sam automobil je dosta tvrdji. Ne dopusta lezernu voznu i trazi obe ruke na volanu. Mislio sam da ga sa vecim profilom i nesto uzom gumom ucinim udobnijim za duze puteve na koje cesto idem. Naravno 17"-ce mnogo lepo izgledaju na njemu, pa ne bih isao na opciju 16". Ako mislite da sa promenom sa 225/46/17 na 205/50/17 necu nista dobiti po pitanju udobnosti i mekseg volana, onda gresim, Inace pre 10-tak dana sam uradio kompletan pregled BMW i v
  5. Cao svima, posto sam relativno nov na forumu, na koji nacin i u kojoj sekciji je najbolje da objavim zamenu mojih 17" (8J) felni za takodje 17" ali na 7J? Pozz Vanja felne 18" 8J My link" 8J
  6. Koliko god dobro da ide, nesto te vuce da dodatno ismirglas dusu :)

  7. Kljucna stvar koju sam ustanovio je da su kod mene felen 17" od 8J! To fakticki znaci da i ne mogu da postavim gumu od 205/50, vec moram da menjam felne za felne od 7 ili 7 1/2 J? Molio bih sugestiju jos jedanput.....
  8. Bezuspesno vec danima obilazim radnje i ne mogu da pronadjem brisace za moj BMW. Sve koje sam probao su neodgovarajuci.Jel neko zna gde bih mogao da ih kupim?
  9. Na stubu kod vozacevih vrata pisu obe dimenzije 225/45/17 i 205/50/17. Poneta je sto sam primetio da na nekim modelima serie 3 idu i 225/50/17. Iskreno mislim da ce mi sa opcijom 205, felna biti izbacenija od gume, sto ce kao posledicu imati oslanjanje na trotoar kod parkiranja. Zato sam mislio da idem sa opcijom 225/50/17?
  10. U dilemi sam u vezi izbora letnjih guma. Naime na mojim 17" su bile zimske gume u dimenziji 225/45/17. Po uputstvu BMW fabricki propisane su 205/50/17. Auto sa ovim zimskim gumama odlicno lezi, ali je i volan dosta tezi. Ja bih da ispostujem tu fabricku preporuku od 205/50, pa mi treba savet nekoga ko ima vise iskustva?
  11. Cao Sinisa, negde na forumu sam pronasao da se bavis reparacijama koznih sedista ili da vec mozes da pomognes po tom pitanju. Ja bih voleo da ti dovezem BMW da pogledas o cemu se radi? Upitanju je kozno sediste koje se na jednom mestu ogulilo :(